Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az eselye annak hogy...

Mennyi az eselye annak hogy abortusz utan terhes lehetek? Mennyire fajdalmas az abortusz?

Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 11:02
1 2
 11/18 anita00 válasza:

sziasztok!!

nekem tavaly ilyenkor volt egy terhesség megszakitásom 22 évesen!!

nem fájt fizikailag csak lelkileg!!

kb egy fél év próbálkozás után most 11 hetes kismama vagyok és semmi panaszom nincsen...(HÁLA ISTENNEK)

Egy tisztességes orvos mellet semmi félni valód nincsen!!

2011. febr. 25. 11:59
 12/18 anonim válasza:
4%

Mielőtt abortuszra mész nézd meg ezt a videót mit csinálnak a gyerekeddel, és remélem meggondolod magadat, inkább nőjön fel szegénységben de ne tedd ki ennek a borzalmas dolognak!

Akiknek viszont eü gondok miatt kell elvégezni sok kitartást kivánok és vigasztaljon hogy Te nem akartad!

Amiről a video szól: ultrahangon végig mutatják ahogy a vákumcső elől próbál elmenekülni szegényke majd szét tépve leszakad a kis lába kezecskéje a szivecskéje egyre hevesebben ver és megáll, majd a csontjait összezúzzák és darabokban kiszedik belőled!Én egy egész kariert adtam fel a lányom miatt de egy percét sem bánod az meg hogy a párod ellenzi hát hadjon békén nem kell a segítsége kérj segítséget mástól!vagy nézesd végig vele a videot!!

Még egyszer csak azokat ítélem el akik azért nem vállalják a gyereket mert nincs rá idejük vagy mást akarnak!De vegyük a számokat orvosi javaséatra egy évben kb 4000 abortuszt végeznek, saját döntésedre meg 45000!!!!!És ez nagyon szomorú!

Minden abortuszra menő nővel végig nézetném hogy hogy szedik ki belőle a picike lábát kezét!!!

nézd végig ahogy küzd az életért ahogy integet és szopja a kisúját!és élj együtt a tudattal remélem szörnyű lelkiismeret furdalásod lesz, hogy ilyen kegyetlenségbe belementél!!!!

És őszinte részvétem azoknak akiket az orvos küld vagy erőszak áldozata lett de akkor se feled el hogy félig Te vagy igaz szörnyű dologra emlékeztetne de ez nem így van mert az ember a rosszat ha akarja kibírja zárni főleg ha egy kis tündérke kiabál Neked!De itt ha mellette döntesz megértem!Mondjuk aki 2 nél több abortuszt csináltatna azt automatikusan kikapartatnám (kivétel eü), az ilyen nem való anyának és ne így védekkezzen. Mondjuk egyuttal 25 éves korig ingyenesre tenném a fogamzásgátló tablettákat a fiatalok számára mert sokszor hallom hogy nincs rá pénzem...az államnak erre kéne nagyobb gondot fordítani!Mert lehet kevesebb abortusz lenne!!!

és ime ezt nézd végig!és gondold meg magad lehet le kell mondanod dolgokról, de mindenképp megéri!

http://www.youtube.com/watch?v=WbtI1LsbiIQ

http://www.youtube.com/watch?v=6gIk2gIcAZY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=-hdSblIKGRo&feature=related

2011. jún. 5. 11:37
 13/18 anonim válasza:
43%
Még egy fontos gondolat sokan mondják Neked nem fáj de mit él át szegény kicsi akít csak úgy szép tépnek!Hogy fáj csak egy nagyobb seb gondolj bele!!Mit szenved szegényke lehet hogy Te nem, de ő belehal a fájdalmába és mivel érző lény csak azt kérdi mama miért!!!Miért teszed ezt velem én szeretlek!!
2011. jún. 5. 11:43
 14/18 anonim válasza:

sziasztok,

nekem kb másfél éve volt terhesség megszakításom.azóta is kínoz a gondolat.

most a párommal szeretnénk babát...tesztelés előtt állok. remélem összejön.barnás folyásom van enyhe vérzéssel.

szerintetek van rá esélyem??

2011. okt. 15. 08:20
 15/18 cicpinty válasza:
100%

Az utolsó előtti válaszadónak üzenném, hogy tartsa meg a véleményét az anonim szervezeteknek és az abortusz ellenes mozgalmaknak, mert itt nem az volt a kérdés, hogy mi a helyes döntés!

Nekem 16 évesen volt abortuszom, mikor középiskolába jártam és a 2. évemet tapostam. Sajnos az óvszer nem bizonyult a legmegfelelőbb védekezési módszernek... A 6. héten volt a terhességmegszakítás, de senkinek nem kívánom azt a kínt, amit lélekben átéltem az alatt a négy hónap alatt! Teljesen megváltozott a személyiségem, a saját szüleim nem ismertek rám. Ráadásul, még a kórházban elkaptam egy fertőzést, ami miatt plusz egy hónapig nem tudtam kikelni az ágyból... Megjegyzem, altatás alatt semmit nem éreztem, de mikor kinyitottam a szemem, volt egyfajta hiányérzetem, amit nem tudtam szavakba önteni (de ez is emberfüggő).

Most 24 éves vagyok és vannak napok, mikor elgondolkozom, hogy mi lett volna ha.... De a mai napig úgy érzem, hogy ez volt a "helyes" döntés! Mert aki nem érzi elég érettnek magát, az ne vállaljon magára egy emberéletnyi felelősséget!

2013. febr. 9. 03:26
 16/18 anonim válasza:

50%???

Ne hallgass arra aki ilyet ir van a neten egy oldal amin szerepel hogy mennyi az esellye a teherbeesesnek abortusz utan

Konkretan beszel1.2.es 3.abortusz utan az esely 30%.

Ismetlem3.utan de nem az elsö utan 50%.

2013. márc. 10. 20:50
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Elképesztő, hogy mekkora állatok vannak itt...

Megölnek egy gyereket, aztán 0.5-1 év múlva belekezdenek a babaprojektbe... miért kellett megölni akkor az elsőt?

2016. okt. 22. 02:55
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

15-ös, drága cicpinty

Aki nem érzi magát késznek arra, hogy szülő legyen, az védekezzen, és ne csak óvszerrel. Az óvszer nagyjából egy lutri... A felelősségvállalás ott kezdődik, hogy a saját meggondolatlanságom következményeit felvállalom. Az abortusz a felelősség hárítása.

Rosszul érezted magad az abortusz után lelkileg? Hiányérzeted volt? B*szd meg, megöltél egy embert, megsajnálni megsajnáljunk? Hihetetlen, hogy a nők, hogy képesek sajnáltatni magukat... mintha valami rosszat tettél volna? Ha nem mész oda be, akkor nem éreznéd magad rosszul... A nagy drámád közben gondolsz néha a halott gyerekedre? Akit úgy távolítottak el, hogy előtte eltörték a nyakát?

2016. okt. 22. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!