Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan Anyuka, rajtam...

Van itt olyan Anyuka, rajtam kívül, akinek a férjének nem lételeme a szex?

Figyelt kérdés
Olyan mintha nem szeretné a szexet.Úgy el vagyok keseredve:(Elhanyagoltnak érzem magam.
2011. júl. 5. 19:42
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

Hu Lanyok, komolyan nagyon sajnallak titeket.

Nalunk heti 5 alkalommal van szex de inkabb minden nap.Az en ferjem mindig szexelne ha lehetne.:)

Viszont a legjobb baratnomeknel ugyanez a helyzet mint nalatok.

Naluk is havi 1-szer jo ha van szex. Es Ot is, szegenyt mindig visszautasitja a ferje. Pedig egy fiatal,csinos norol van szo. 2 eves a fiuk mint a mienk.

Ok mar pszichologushoz is elmentek mert ez az egesz helyzet a hazassagukat is megfertozte. De a pszichologus se tud csodat tenni, a ferj nem akar szexelni es kesz, es nem tudja megmagyarazni,hogy miert nem.

Nem tudom meddig lesznek meg egyutt de napi renden van naluk a valas tema. Ugy sajnalom szegenyt. Raadasul ha havonta egyszer szexelnek akkor se elegiti ki a baratnomet hanem gyorsan elmegy aztan annyibol all a szex.

2011. júl. 13. 07:47
 52/55 anonim ***** válasza:

Sziasztok, helyre jött már valakinek a szexuális élete??

Mi most várjuk a 2. kislányunkat, és egyem meg már 5 hónapja hozzám se nyúlt a férjem. Már néha az öngyilkosságon gondolkodom, annyira el vagyok keseredve. Biztos szemét anyának fogtok tartani, de már néha bánom, hogy bevállaltunk még egy gyereket, így még nehezebb lesz nekem, ha egyszer elhatározom, hogy elég ebből. Terhesség előtt se volt valami hú de jó, havi 1-2 volt összesen, de ez azért már mégis csak túlzás!!!!!

2011. nov. 17. 13:08
 53/55 A kérdező kommentje:

Szia!

Én úgy jártam anno a terhesség alatt,hogy az 5.héten derült ki ,hogy baba lesz...és szülés után 8 héttel nyúlt csak hozzám!37.héten szültem...tehát az annyi,mint 40 hét szex nélkül.Pedig nem voltunk eltiltva,és én nagyon kívántam is.De nem nyúlt hozzám.Azóta max havi 1-2 van ,ha van.De inkább nincs:(((

2011. nov. 17. 13:59
 54/55 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

6hete semmi:( már nemtudom mit csináljak, elhagyni nem akarom, meg már volt beszélgetésünk elvileg minden oké, de nem nagyon vette h nem 2-3 havonta kéne 1x hanem legalább hetente 2-3x vagy sokat akarok szerintetek?????

19L voltam

2011. nov. 18. 07:55
 55/55 anonim ***** válasza:
ja és nem is csak z h szex, de rendesen kivagyok rá éhezve nemtudom ő hogy birja ki, én rendesen szenvedek mellette az ágyban amikor ő jókat durmol...:(
2011. nov. 18. 07:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!