Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan Anyuka, rajtam...

Van itt olyan Anyuka, rajtam kívül, akinek a férjének nem lételeme a szex?

Figyelt kérdés
Olyan mintha nem szeretné a szexet.Úgy el vagyok keseredve:(Elhanyagoltnak érzem magam.
2011. júl. 5. 19:42
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

"És a férjed ezt szóvá teszi?"

Az előző GYED-emnél azt mondogatta,hogy miyen könnyű nekem itthon,akkoris maximum GYED-et kaptam és a gyermek két éves korában visszamentem dolgozni,na meg is nőtt az elismertségem mivel nagyon jól kerestem,büszke is voltam magamra,hogy most már nem éreztetheti velem a férjem,hogy csak ő a valaki,ő dolgozik csak a családért.

Én nagyon élveztem a munkát,a gyerek is szeretet a közösséget.

MOndtam a férjemnek,hogy a kissebbik gyerekkel is visszamennék dolgozni ha 2 éves azt mondta szó sem róla,maradjak csak itthon a harmadik évben,mert hogyan oldjuk meg ha betegek,hogyan oldjuk meg az elvitelt reggel,délután a hazahozatalt(oviba,bölcsibe)?

MOst már hogy látta az elsőnél,hogy mennyire nehéz volt megoldani a dolgokat úgy ha én dolgoztam,már nem szeretné,hogy ő is le legyen kötve,hanem szereti ha munka után ő még elugrik ide-oda,szerencsére nekem is van autóm így nem vagyok teljesen rabosítva,a gyerekekkel imádunk kirándulni tópartra,sokat sétálunk,kerékpározunk,néha plázázunk is.

Én szeretnék majd visszamenni dolgozni a kissebb két éves korában,mert nekem bevált és a kisfiam is élvezte a bölcsit...persze a férjem kézzel-lábbal tiltakozik,hogy ő is le legyen kötve bármilyen módon is...mert én hétvégén is jártam és akkor ő volt a gyerekkel,akkor mondogatta nekem,hogy nem is olyan könnyű lehetett nekem a GYED.

2011. júl. 6. 18:07
 42/55 anonim ***** válasza:

"Húúú, de sokan írtatok tegnap este óta. Nekem is tetszik amúgy az illető aki megkörnyékezett. Meg én már visszamentem dolgozni. És bent a munkahelyemnek elég sok pasival vagyok körülvéve. Az a szomorú, hogy ott sokkal jobban nőnek érzem magam mint itthon. Ott minden nap kapok valakitől valami bókot. "

Jellemző ,hogy amikor visszatér egy anyuka GYED-ről,GYES-ről dolgozni akkor ismét rádöbben,hogy ő NŐ is!

DE a kecsegtető lehetőségek már írtam róla általában hasonló koreográfiák szerint zajlanak,borzongás,repkedés,határtalan lelkesedés...aztán legtöbbször csalódás,bár eleve nem is szándékoznak a felek felrúgni a megszokott párjukat,családjukat,sokat ad egy ilyen kapcsolat átmenetileg,de nem biztos,hogy hosszútávon is megéri...

Volt benne részem...a naív buta elhanyagolt ásszonka...

2011. júl. 6. 18:15
 43/55 anonim ***** válasza:

Igen, egyetértek. Éppen ezért nem megyek túl egy bizonyos határon. Egyenlőre ezt is nagyon élvezem, hogy nőnek néznek. Csak kár, hogy nem itthon. :(

R

2011. júl. 6. 19:54
 44/55 A kérdező kommentje:

Na helló Lányok! :)

Itt ülök frissen szőrtelenítve,illatosan,gyerek szunyál és Nektek írogatok,mert természetesen ma is le vagyok szarv@...

Pedig ma itthon volt,tehát nem is oly nagyon fáradt!!!

De annyira jót talált a tv-ben,hogy nem lehet otthagyni!

Én csak azért nem tettem meg egyébként,amiről beszéltünk,mert a pasi visszalépett.Nem akart belerondítani egy házasságba :S

Pedig én nagyon bizonygattam,hogy én szimplán csak k.félni akarok :DDDD

Hát nem jött össze.

De nagyon igaz az ,hogy olyan kár hogy nem otthon néznek minket nőnek!!!!!!!Én szeretnék a férjemnek nő lenni,mert egyébként minden működik közöttünk,csak ez a lepedőakrobatika,hát ez nagyon silány :((((

2011. júl. 6. 20:33
 45/55 anonim ***** válasza:
Hogy telt az éjszaka???
2011. júl. 7. 09:00
 46/55 A kérdező kommentje:

Hááááááááát:DDDDD

Valami csoda történt vagy csak a friss szörtelenítésnek köszönhető,de volt hancúr:)))))Vigyorogtam is egész este,mint a vetmalac:DDD

Viszont biztos vagyok benne,hogy az elkövetkezendő 2-3 hétben felejtős leszek.

2011. júl. 7. 15:11
 47/55 anonim ***** válasza:
De jó neked:) én nem szörtelenitettem soha odalent:), de nemrég megszabadultam az egésztől hátha ettől jobban beinud, de nem történt semmi:(, mégcsak meg sem szolt érte...:(
2011. júl. 7. 21:57
 48/55 anonim ***** válasza:

"Viszont biztos vagyok benne,hogy az elkövetkezendő 2-3 hétben felejtős leszek"

Hát erről van szó...én is a megelégedettség után közvetlenűl máris erre szoktam gondolni...

Néha előfordult,hogy nagyon jól sikerült előző este és én másnap bepróbálkoztam...persze arról már szó sem lehetett"már megint" !

2011. júl. 8. 11:12
 49/55 A kérdező kommentje:
jajjjjjjj,véletlenül nem ikrek a férjeink??????"már megint",mintha Őt hallóttam volna....
2011. júl. 8. 14:12
 50/55 A kérdező kommentje:
ez gyes,gyed betegség,hogy az ember elfelejt helyesen írni???
2011. júl. 8. 15:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!