Van itt olyan Anyuka, rajtam kívül, akinek a férjének nem lételeme a szex?
"És a férjed ezt szóvá teszi?"
Az előző GYED-emnél azt mondogatta,hogy miyen könnyű nekem itthon,akkoris maximum GYED-et kaptam és a gyermek két éves korában visszamentem dolgozni,na meg is nőtt az elismertségem mivel nagyon jól kerestem,büszke is voltam magamra,hogy most már nem éreztetheti velem a férjem,hogy csak ő a valaki,ő dolgozik csak a családért.
Én nagyon élveztem a munkát,a gyerek is szeretet a közösséget.
MOndtam a férjemnek,hogy a kissebbik gyerekkel is visszamennék dolgozni ha 2 éves azt mondta szó sem róla,maradjak csak itthon a harmadik évben,mert hogyan oldjuk meg ha betegek,hogyan oldjuk meg az elvitelt reggel,délután a hazahozatalt(oviba,bölcsibe)?
MOst már hogy látta az elsőnél,hogy mennyire nehéz volt megoldani a dolgokat úgy ha én dolgoztam,már nem szeretné,hogy ő is le legyen kötve,hanem szereti ha munka után ő még elugrik ide-oda,szerencsére nekem is van autóm így nem vagyok teljesen rabosítva,a gyerekekkel imádunk kirándulni tópartra,sokat sétálunk,kerékpározunk,néha plázázunk is.
Én szeretnék majd visszamenni dolgozni a kissebb két éves korában,mert nekem bevált és a kisfiam is élvezte a bölcsit...persze a férjem kézzel-lábbal tiltakozik,hogy ő is le legyen kötve bármilyen módon is...mert én hétvégén is jártam és akkor ő volt a gyerekkel,akkor mondogatta nekem,hogy nem is olyan könnyű lehetett nekem a GYED.
"Húúú, de sokan írtatok tegnap este óta. Nekem is tetszik amúgy az illető aki megkörnyékezett. Meg én már visszamentem dolgozni. És bent a munkahelyemnek elég sok pasival vagyok körülvéve. Az a szomorú, hogy ott sokkal jobban nőnek érzem magam mint itthon. Ott minden nap kapok valakitől valami bókot. "
Jellemző ,hogy amikor visszatér egy anyuka GYED-ről,GYES-ről dolgozni akkor ismét rádöbben,hogy ő NŐ is!
DE a kecsegtető lehetőségek már írtam róla általában hasonló koreográfiák szerint zajlanak,borzongás,repkedés,határtalan lelkesedés...aztán legtöbbször csalódás,bár eleve nem is szándékoznak a felek felrúgni a megszokott párjukat,családjukat,sokat ad egy ilyen kapcsolat átmenetileg,de nem biztos,hogy hosszútávon is megéri...
Volt benne részem...a naív buta elhanyagolt ásszonka...
Igen, egyetértek. Éppen ezért nem megyek túl egy bizonyos határon. Egyenlőre ezt is nagyon élvezem, hogy nőnek néznek. Csak kár, hogy nem itthon. :(
R
Na helló Lányok! :)
Itt ülök frissen szőrtelenítve,illatosan,gyerek szunyál és Nektek írogatok,mert természetesen ma is le vagyok szarv@...
Pedig ma itthon volt,tehát nem is oly nagyon fáradt!!!
De annyira jót talált a tv-ben,hogy nem lehet otthagyni!
Én csak azért nem tettem meg egyébként,amiről beszéltünk,mert a pasi visszalépett.Nem akart belerondítani egy házasságba :S
Pedig én nagyon bizonygattam,hogy én szimplán csak k.félni akarok :DDDD
Hát nem jött össze.
De nagyon igaz az ,hogy olyan kár hogy nem otthon néznek minket nőnek!!!!!!!Én szeretnék a férjemnek nő lenni,mert egyébként minden működik közöttünk,csak ez a lepedőakrobatika,hát ez nagyon silány :((((
Hááááááááát:DDDDD
Valami csoda történt vagy csak a friss szörtelenítésnek köszönhető,de volt hancúr:)))))Vigyorogtam is egész este,mint a vetmalac:DDD
Viszont biztos vagyok benne,hogy az elkövetkezendő 2-3 hétben felejtős leszek.
"Viszont biztos vagyok benne,hogy az elkövetkezendő 2-3 hétben felejtős leszek"
Hát erről van szó...én is a megelégedettség után közvetlenűl máris erre szoktam gondolni...
Néha előfordult,hogy nagyon jól sikerült előző este és én másnap bepróbálkoztam...persze arról már szó sem lehetett"már megint" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!