Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan Anyuka, rajtam...

Van itt olyan Anyuka, rajtam kívül, akinek a férjének nem lételeme a szex?

Figyelt kérdés
Olyan mintha nem szeretné a szexet.Úgy el vagyok keseredve:(Elhanyagoltnak érzem magam.
2011. júl. 5. 19:42
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:

"Kedves Utolsó,háááát szóról szóra megint"

Akkor most mit csináljunk...valahogy jó lenne talán mégis tudatosítani ezen egyedekben,hogy a fiatalságunk így száll el...bár én már annyit,de annyit próbáltam mindent...

Az enyém a netes párkeresőkön kacérkodott,arra basszus volt esze!!!

Még találkát is kilátásba helyezett a hölgyeménynek,majd mikor lebukott akkor azt mondta ,hogy csak játszott,telefonon is netezett ,nem volt elég az itthoni korlátlan,de a munkaideje alatt a telefonján is társkersőzött...beteg emeberek ezek,a kissebik gyermek pár hónapos volt mikor lebukott ezekkel a dolgokkal,így én már szóba sem hozom a szexet,párszor azért bepróbálkozott...nem magyarázkodtam neki,hogy semmi szükség ilyen megalázás után erre,én nem kellek,ki vagyok szolgáltatva itthon a gyerekekkel ő meg...húúúúúúúúúú!

2011. júl. 5. 20:16
 12/55 A kérdező kommentje:

Az enyém még gyerek előtt csinált egy baklövést,ha megtette egyáltalán,de szerintem nem volt annyi vér a pucájában:DDD

De egy kicsit megnyugodtam,hogy nem én vagyok az egyetlen szerencsétlen ezek a kib@szott bolygón,aki kiválasztotta,az a f@szt,amelyik lusta felállni :D

Én már annyit,de annyit könyörögtem,hogy azt el sem lehet mondani,mindent elkövettem amit csak lehet,de semmi!!!!

Egyszerűen lusta használni....

De biztos vagyok benne,hogy flörtöl néha és a szája nagy!

De ha valaki elvinné ,biztos vagyok benne ,hogy egy hét múlva vissza is hozná ez miatt!

2011. júl. 5. 20:25
 13/55 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor jövök én is csatlakozni. Az én férjemnek egyáltalán nem hiányzik. Sőt, van, hogy egyenesen elutasít azzal, hogy fáj a feje.

Pedig már többször is mondtam neki, hogy ha nem jó neki velem, akkor váljunk el, menjen mindenki a saját útján. De arról hallani sem akar.

2011. júl. 5. 20:26
 14/55 A kérdező kommentje:

hahóóóó!gyere csatlakozz

holnap jövök csajok

mert most hazajött és kell neki a gép

addig dühöngjetek ,panaszkodjatok és holnap beszélünk

puszi Nektek!Üdv:B

2011. júl. 5. 20:29
 15/55 anonim ***** válasza:
100%
Aztán holnap meg kiválsz közülünk,mondván ha tudnánk micsoda csodálatos éjszakátok volt...hmmmmm! ;-)
2011. júl. 5. 20:32
 16/55 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor mondani kell neki, hogy nem a gépet kell annyit nyomkodni. :D Mondjuk az én férjemnél ez sem használ. Nem veszi a lapot...

R

2011. júl. 5. 20:33
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
Most,hogy itt beszéltün erreől a problémáról egy kis humort is belevive egyből jobb kedvem lett!
2011. júl. 5. 20:33
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes amit írtok, az én férjem nem próbálkozott még társkereső oldalakon sem. Legalábbis nem tudok róla.

Nekem viszont lenne lehetőségem félrelépni, és ezt meg is mondtam neki. De nem hiszi el. Olyan mintha azt gondolná, hogy én úgysem kellek senkinek.

2011. júl. 5. 20:39
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Persze mikor engem megkörnyékeztek én sem lepleztem túlzottan,de ugyanazt csinálta mint a tiéd,úgy reagálta le,hogy mit akarok én,úgysem kellek senkinek,kevés hiányzott,hogy ne tegyem meg...alig egy kis hajszál... a bosszú is vezérelt és tettszett is az illető,lehet kár volt kihagyni...
2011. júl. 5. 20:52
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

Én még most várom az első babánkat, de az enyém is lebukott társkeresővel, sőt, felkínálta magát egy csajnak... bebukta, persze. Mióta elkezdett nőni a pocakom, azóta "nem kíván", mondja hogy szexi vagyok, van simogatás, minden, de szex... nah, az nincs.

Hozzátenném: mint kiderült, az egy éves évfordulónkon fogant a picink - épp aznap, mikor azzal a luvnyával flörtölt neten fél órával azelőtt, hogy elindult hozzám megünnepelni az egy évünket.

És ilyen megalázás után még én vagyok az, aki minden este várja az unga-bungát. Csak röhögni tudok magamon. :D

2011. júl. 5. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!