Tudtátok, hogy a Kubu-s kupak illik a Jana baby-s üvegre?
Csak szeretném megosztani a tapasztalatomat. Lehet már leírták mások is, nem tudom. De számomra nagy öröm volt, h ezt felfedeztem. :)
Sokáig kínlódtam, h a cumisüveget mire cserélhetném le. Egyik itatót se akarta elfogadni a fiam, viszont a sportkupakos üvegeket szerette. De azt meg én nem szerettem, h vagy túl nagy az üveg (és nem tudja egyedül rendesen tartani), vagy a nyakába ömlik (mert ugye pl. a Janás kupak nem cseppmentes).
Pár napja futott át az agyamon, h lehet passzolnának egymáshoz, mert hát egyiknek se normál méretű a szája. És passzoltak.
Azóta Janás üvegből iszik Kubu waterrr-es kupakkal, az én nagy örömömre! :D
Nagyobbik fiam 10 hónaposan!!!!!!! tudott inni üvegből. Akkor még nem volt Kubu + sportkupak, de volt már Szentkirályi, méghozzá 2dl-es!
De köszi az infot, a kicsiknél még jól jön!
00.04-es vagyok!
Akik lepontoztak, azoktól szeretném megkérdezni, hogy miért tették? Valami bántó vagy sértő, vagy oda nem illő volt abban, hogy meg mertem kérdezni, hogy a későbbiekben a sportkupakkal fogok szenvedni?? Mi volt ebben rossz?
Én most a varázsitatóval szenvedek, szerettem volna megtudni, hogy utána is szenvednem kell majd valamivel. Ettől rémültem meg és írtam a hűhhát.
Legalább a kérdező kedvesen válaszolt, a többiek meg....
inkább nem írok véleményt.
Tele lett ez oldal agresszív dühöngő emberekkel:(((
Egy másik kérdésnél engem is lepontoztak (mondjuk másokat is, akik olyan választ adtak, mint én), pedig semmi rosszat nem írtunk. Szerintem vannak, akik csak azért olvasgatják ezt az oldalt, h bosszantsák az embereket.
Én nyomok neked egy zöldet! Mit szólsz hozzá? :)
Amúgy a kérdésemre szerintem nincs is igazán se hasznos, se haszontalan válsz, hisz voltaképpen nem is kérdeztem, hanem inkább megosztottam valamit. Itt inkább az a kérdés, h kinek volt hasznos a kérdésem, és kinek nem.
Pfff!!!
Most látom, h valakinek nem tetszettek az első válaszok. Volt még ott a legelején vagy 3 is, ami már nincs. Még én is írtam egy kommentet hozzá, az sincs.
Jó lenne, ha egyesek nem kontárkodnának bele az ember kérdésébe. Ha nekem nem tetszik valami,akkor majd én jelentem, h töröljék!
Ezt különben én sem értem, mármint a lepontozást. Attól még h vki nem ért egyet vmivel, attól még lehet hasznos, hiszen nem az a kérdés, hogy "Egyetértesz?" De ehhez kéne némi ész + tolerancia...
És én is szomorúan tapasztalom, hogy mennyi agresszió van emberekben. (Azt csak remélni merem, hogy itt jól ki is adja magából az illető, és a gyerekének nem jut belőle - mert itt a gyerekvállalásos kérdésekben aztán főleg annyi anyázást láttam rövid pályafutásom során, hogy csak na...)
:-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!