Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtátok, hogy a Kubu-s kupak...

Tudtátok, hogy a Kubu-s kupak illik a Jana baby-s üvegre?

Figyelt kérdés

Csak szeretném megosztani a tapasztalatomat. Lehet már leírták mások is, nem tudom. De számomra nagy öröm volt, h ezt felfedeztem. :)

Sokáig kínlódtam, h a cumisüveget mire cserélhetném le. Egyik itatót se akarta elfogadni a fiam, viszont a sportkupakos üvegeket szerette. De azt meg én nem szerettem, h vagy túl nagy az üveg (és nem tudja egyedül rendesen tartani), vagy a nyakába ömlik (mert ugye pl. a Janás kupak nem cseppmentes).

Pár napja futott át az agyamon, h lehet passzolnának egymáshoz, mert hát egyiknek se normál méretű a szája. És passzoltak.

Azóta Janás üvegből iszik Kubu waterrr-es kupakkal, az én nagy örömömre! :D

2011. júl. 4. 15:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nestlé-nek is volt (lehet még van) olyan kicsi üveges ízesített ásványvize, aminek szelepes a sportkupakja! Mi azt szerettük:-)
2011. júl. 4. 18:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, h van-e még másik cseppmentes sportkupakos, talán megírja majd valaki. A Nestlé-ből csak "nagylyukú" verzióval találkoztam még, amin folyik.
2011. júl. 4. 22:27
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A Kubu waterrr-es kupak valóbann cseppementes, de a záró fedele nekünk két nap után letörik... ÍGy már nem merem neki odaadni, nehogy lenyelje. Az ördög nem alszik, pedig már két éves...
2011. júl. 4. 22:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Én eleve letöröm a lehajtható fedelet és csak a szelepes kupakkal adom a gyerek kezébe :-D
2011. júl. 5. 01:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is letört, de két napnál azért tovább bírta. És igen, azóta én is a "fedő" nélkül használom. Sokkal jobb így, mert bármikor tud inni belőle egyedül is. Amúgy van egy teljesen ép kupakunk is, amit olyankor használok mikor a táskámba kell tegyem az üveget. Hiába cseppmentes, attól még bármikor összenyomódhat az üveg, és akkor kilövi a vizet.
2011. júl. 5. 08:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és nem csak a vóteres, hanem a zöld Kubus kupak is jó rá, mi azt használjuk, és annak csak 4 dl-es a flakonja. Igaz, nem cseppmentes, de annak nem törik le a teteje. Cseppmentes még a Müllerben kapható nagyon drága ízesített víz kupakja is, most nem jut eszembe a neve, színes kupakos és átlátszó a flakon, talán 0,75 l-es.
2011. júl. 5. 13:24
 7/16 anonim ***** válasza:
54%

Jézusom, Ti mikről beszélgettek itt? mMjdhogynem egy szót sem értek az egészből!:))

Lányom 16 hónapos, varázsitatóból iszik. Jön majd egy következő fázis, a cseppmentes sportkupakos életforma?:))))

Hűhaaaa!

2011. júl. 7. 00:04
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

az én nagyobbik lányom lassan 5 éves lesz, de a reggeli kakaóját még mindig a cumisüvegébő issza, akárcsak a 3 éves tesőja.

Köszi az infőt.

2011. júl. 7. 01:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én tudtam,de szerencsére 2.5 éves fiam simán tud inni normál üvegből:)
2011. júl. 7. 08:14
 10/16 A kérdező kommentje:

00:04! Nem, nem ez a következő életforma! :)

Bár szerintem előbb vagy utóbb mindenkinél eljön a félliteres üveg korszak, ami ugye egész életére elkíséri az embert.

A cseppmentes dolog azoknak jó, mint ahogy nálunk is, ahol a gyerek szereti az üdítős üvegeket, de még nem tudja egyedül használni ügyesen. Így nem ömlik a nyakába.

Az én fiam semmilyen varázs, nem varázs itatóból nem volt hajlandó inni, viszont ez bejött. A játszótéren 99%-ban sportkupakos üvegekből isznak a gyerekek itt nálunk.

Tényleg csak azért osztottam meg ezt az infót, h hátha valakinek jól jön, mert nekem jól jött volna már hamarabb is.

2011. júl. 7. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!