Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet így "nevelni" egy...

Hogy lehet így "nevelni" egy gyereket?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves öcsém.Ma fürödni szeretett volna a kádban,de anyám azzal az indokkal nem engedte meg neki,hogy náthás.A tesóm elkezdett hisztizni,erre apám bemegy a fürdőbe,50x beleordítja a fülébe,hogy "Kuss",de az öcsém nem hagyta abba a hisztit.Erre a fater elkezdte verni...addig ütötte ameddig csöndbe nem lett(pár kék-zöld folt is keletkezett).Szegény biztos sokkot kapott :| Apám engem is vert régebben,néha még most is rájön a kényszer.Én már nem úgy érzek iránta,hogy "Jajj,apa",hanem "Jajj ne,itt az őrült"...Már sokszor felmerült az,hogy a szüleim elválnak,de nem lehet,mert anyám a keresetéből nem tudna eltartani 3 gyereket és az utcára kerülnénk :( Kérlek adjatok tanácsot,segítsetek!!:'(

13l

2011. jún. 13. 10:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én nem szóltam bele semmibe,csak sírva berohantam a szobámba :)
2011. jún. 13. 10:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Anyád helyében én rég elhagytam volna apádat, az tuti. Kérj valahol segítséget, mert egyszer kicsit túlzásba viszi a "nevelést", és hatalmas bajt okoz.

Anyádnak meg ennyi esze van, h hagyja? Gratulálok neki! Menj be a gyerekvédelmisekhez, akárhová, de mondd el, mi a helyzet.

2011. jún. 13. 11:04
 13/17 A kérdező kommentje:

Az a helyzet,hogy anyám fél apámtól,mert volt már olyan,hogy felpofozta őt az apám és akkor egész nap sírt(V. kedvéért:az anyám sírt)...

Írtam,hogy nem válhatnak el,mert akkor utcára kerülünk.

2011. jún. 13. 11:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

3 évest így verni? :( Mert ha egy szemtelen kamasznak húz le egy pofont aszondom... de kicsi gyereknek??? Bunkó.

De ha szól is a testvér a tanárnak vagy védőnőnek, az meg a gyámügynek, akkor mi lesz??? Maximum kiemelik a kicsit a családból! Attól kinek lesz jobb? Senkinek! Sajnos nem az erőszakost távolítják el soha. A 3 évesnek sem jobb intézetben, az anya belerokkan, a testvér meg élhet a bűntudattal, amiért szólt és ez lett belőle.

2011. jún. 13. 11:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Ezért nem akarok belekeverni senkit...Valamilyen házi megoldás kellene.
2011. jún. 13. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:
mikor hisztizni jezd a kistesód, lépj gyorsabban közbe,mint az apád. vagyis érj elöbb te oda, mint ö,igy nem lesz alkalma bántani. apádnak mond meg,hogy apu,te most a teson ne huzd fel magad,majd én segitek! és vidd külön szobába a visito gyereket. öleld át, nyugtató hangon beszélj hozzá,de határozottan. mond meg neki, hogy ne orditson, mert apa nagyon mérges érte, és ha nem akar verést, hagyja abba a visitást! amig nem nyugszik le, ne menjetek ki. ha bevonsz idegent, akkora botrány lesz,hogy apád agyonüt.... nagyon sajnállak Titeket!
2011. jún. 13. 15:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Mindig ott vagyok hamarabb mint az apám,de ha megpróbálok segíteni egyből leb*sz,hogy ne vigasztaljam mert ez csak hiszti.Ha megpróbálok beszélni vele félek,hogy apám megver(ismerem már eléggé).
2011. jún. 13. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.