Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy nevelni gyereke...

Hogy lehet úgy nevelni gyereket hogy mindent megadjunk neki, de még se kényeztessük el?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megadsz amire szüksége van de nem veszel meg mindent amit meglát és felesleges!!!
2011. máj. 19. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogyan az első mondta! :)
2011. máj. 19. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van, csak azt vedd meg neki, amire tényleg szüksége van. Ezek sora természetesen ahogy nő a gyerek, úgy bővül, de akkor már meg is érti, hogy nem szaladhat el vele a ló.
2011. máj. 19. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Húú, hogy ez mennyire egy jó kérdés :) Ezen már nagyon sokat gondolkodtam, szerintem elég nehéz itt az egyensúlyt megtalálni, de nyilván nem lehetetlen.
2011. máj. 19. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem fontos, hogy „dolgozzon” is meg azért a sokmindenért, amit megveszel neki. Nem úgy értem, hogy most azért kap új kisautót, mert jó jegyet vitt haza az iskolából, tehát ne azért hozzon jó jegyet, mert tudja, hogy ajándékot kap érte, hanem neveld úgy, hogy mindíg segítsen, és ha valamit meglát, ami megtetszik neki, érvelj azzal, hogy azért kapja, mert x napja ügyesen leszedte az asztalt evés után. Úgy szeretni fog segíteni és örülni is fog neki, ha valami ajándékot is kap.
2011. máj. 20. 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!