Hogy lehet így "nevelni" egy gyereket?
Van egy 3 éves öcsém.Ma fürödni szeretett volna a kádban,de anyám azzal az indokkal nem engedte meg neki,hogy náthás.A tesóm elkezdett hisztizni,erre apám bemegy a fürdőbe,50x beleordítja a fülébe,hogy "Kuss",de az öcsém nem hagyta abba a hisztit.Erre a fater elkezdte verni...addig ütötte ameddig csöndbe nem lett(pár kék-zöld folt is keletkezett).Szegény biztos sokkot kapott :| Apám engem is vert régebben,néha még most is rájön a kényszer.Én már nem úgy érzek iránta,hogy "Jajj,apa",hanem "Jajj ne,itt az őrült"...Már sokszor felmerült az,hogy a szüleim elválnak,de nem lehet,mert anyám a keresetéből nem tudna eltartani 3 gyereket és az utcára kerülnénk :( Kérlek adjatok tanácsot,segítsetek!!:'(
13l
Lenne még 1-2 hozzáfűzni valóm.
Amikor kijöttek a fürdőből,apám szép nyugodtan bejelentette,hogy megbeszélték a dolgot,és kimennek az udvarra.
13 évesen hajlamos eltúlzott érzelmeket érezni az ember. A felnőttek tudják mit miért csinálnak. Nem gondolom, hogy apukád ok nélkül verné a tulajdon fiát. Amúgy meg te sem örülnél, ha lenne egya alul fizetett állásod, ahol szivatnak/ki akarnak rúgni, hiteleid, tanulnod kellene, vezetni a háztartás, embert faragni a gyerekeidből a mai világban, és mindezt egyszerre. Ráadásul akkor is ordít a kölök, mikor nem kellene. Ettől függetlenül erős volt ez a sok verés.
V.
És le leszek pontozva, de nem különösebbképp érdekel.
V.
Nem szeretnék külső segítséget kérni.Az osztályfőnökömmel nem vagyok jóban,nem szeretném,hogy beleavatkozzon.
Eltúlzott érzelmek?Hát köszi szépen...Persze,tudom,hogy stresszes a munkája,de ez azért egy kicsit sok volt.Anyum megmondta apámnak,hogy ezt nem így kellet volna,erre annyit mondott,hogy ne avatkozzon bele és menjen a p*csába.
Van gyerekem, igen, 12 éve ikrek. Csak nálunk az volt, hogy,ha azt mondom csend (3 évesen is), akkor csend volt. "Hisztizett tovább", te magad is megmondod. A szüleidnek igaza van, amíg ez nem rendszeres, ne szólj bele.
V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!