Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem érzitek, hogy más témákban...

Nem érzitek, hogy más témákban "idegenek" vagytok?

Figyelt kérdés

Lehet butaság a kérdés, de én itt a gy.k.-en mindig ide jövök, szinte semmi mást nem nézek.Már ismerem a kérdéseket, a reakciókat, így úgy érzem ismerem az ide írókat:)

De ha másik témába megyek, akkor olyan, mintha idegen lennék ott,nem ismerem az ottani "szokásokat" válaszolási stílusokat, kérdéseket.

Vicces, hiszen senkit sem ismerek igazából:)

Akik szintén a legtöbb időt itt töltik, nem vagytok kicsit így ezzel?:)

2011. jún. 10. 20:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
huh már én is 2 éve járok ide...most hogy utána számoltam:)
2011. jún. 10. 22:49
 12/19 anonim ***** válasza:

En ezer eve hasznalo ezt az oldalt.

Regen csak a szepsegapolas temakorbe irtam, mert kozmetikus es sminkes vagyok.

Eleg sokszor elofordult, hogy munka kozben unatkoztam (modellugynoksegeknek sminkeltem, videoklippforgatasokra jartam stb) es telefonon valaszolgattam a kerdesekre.

Kesobb mar csak a babas temak erdekeltek, mert a szepsegapolas csak unaolomuzes volt, itt pedig a kerdeseimre kerestem valaszt (meg ha nem is kerdeztm, de legalabb olvastam a temarol).

En is csak a babas kerdeseket es ami ebbe a temaa tartozik olvasom :)

2011. jún. 10. 22:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Legtöbbször én is ide jövök, de néha kikacsintgatok a többi kategóriára is. Totál meglepődtem azon, hogy még a "Hogyan szoktassuk le a tengerimalacot az ölünkbe pisilésről?" kérdésből is veszekedés tud lenni. Ez komoly!

De a "mi" kategóriánkban is akadnak néha idetévelyedők. Egy anyuka keresett a kisbabája mellé tejtestvért, valaki meg,le sem írom, mi módon, de ajánlatot tett neki. Persze a pasi nem tejtesót keresett.

2011. jún. 11. 06:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Én nem érzem így. Mivel nem csak a gyerekekről szól az életem, hanem a valóságban is foglalkozom mással is, így itt is meg szoktam nézni a többi témát, akár a Kultúrát, de néha még a Politikát is (bár oda inkább csak olvasni járok, mert elég alpári viták szoktak kialakulni), vagy a Közoktatáshoz is néha hozzászólok, mert egyetemista vagyok, van pár dolog, amiben tudok segíteni.

Nincsenek semmilyen "szokások", hiszen névtelen az oldal, bárki bármit kérdezhet bárhol.

Mondjuk nekem azért az elég fura, hogy vannak, akik itt a Gyerekvállalásban teszik fel az összes kérdésüket, azt is, ami nem ide passzolna. Igazából azért tényleg azért van a többi kategória, hogy mindenki meg tudja találni az olyan kérdéseket, amikhez ért. Láttam már sokszor, hogy valaki itt kérdez felnőtt gyógyszerekkel kapcsolatban, vagy bári egészségügyi problémáról, amihez igazából gyereknek már köze nincs semmi. Persze biztos van itt is olyan, aki tud tapasztalatból válaszolni, de az Egészség kategóriában jóval többen nézik az ilyen kérdéseket, akik tudnak is rá megfelelő választ adni.

2011. jún. 11. 08:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Amúgy most belegondoltam, hogy hány éve használom az oldalt :) Igazából pont négy éve :) 2007-ben találtam ide, amikor terhes voltam. Én is ezt a témakört találtam meg először, mert sok ilyen kérdésem volt. De aztán elkezdtem nézegetni a többit is. Lehet, hogy én azért nem csak ide járok, mert nem voltak akkor még így elszeparálva egymástól a kategóriák, hanem a főoldalon listaszerűen, időrendi sorrendben voltak a kérdések egymás alatt, az összes témakörből. Persze külön rá lehetett menni egy egy témára oldalt, úgy mint most, de nem voltak még ilyen dobozok.
2011. jún. 11. 08:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is csak ide jövök, mert ez az a téma számomra, ami aktuális és érdekel. Mondjuk nekem a kutyás topicban sem volt gondom, de oda csak nagyon ritkán tévedek.
2011. jún. 11. 08:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Én is így érzek.

Egyszer számítástechnikában kérdeztem (alig mertem, olyan furi volt), de nem válaszolt senki.

Valószínűleg itt van a legnagyobb pörgés???

2011. jún. 11. 08:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Én ált. a Babák oldalon vagyok, de mindig benézek ide is. Itt normálisabb válaszok érkeznek. (szerintem) :-)

Vagy a válaszolók normálisabbak :P

Akinek nem inge, ne vegye magára!

2011. jún. 11. 13:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is fel szerettem volna már tenni egy hasonló kérdést. :)

Mint előttem Chatty, én is 2007-ben találtam ide, akkor még nem is terveztünk babát, így ezt a kategóriát meg sem nyitottam. Inkább a Családi kapcsolatokba meg a Vallás témakörbe írogattam, de ez utóbbiról szinte teljesen leszoktam, mert nagyon nem, jön be az ottani stílus. Aztán amikor elkezdünk babát tervezni, akkor kezdtem ezt a kategóriát látogatni.

Most már jórészt ide írok, néha a Családi kapcsolatokba, és olykor-olykor nem állom meg, hogy a Kultúra és közösségbe ne írjak valamit, de olyankor mindig esik a százalékom. :D Meg a főzős topikot szeretem nézegetni, de oda soha nem írok.

2011. jún. 11. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!