Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem érzitek, hogy más témákban...

Nem érzitek, hogy más témákban "idegenek" vagytok?

Figyelt kérdés

Lehet butaság a kérdés, de én itt a gy.k.-en mindig ide jövök, szinte semmi mást nem nézek.Már ismerem a kérdéseket, a reakciókat, így úgy érzem ismerem az ide írókat:)

De ha másik témába megyek, akkor olyan, mintha idegen lennék ott,nem ismerem az ottani "szokásokat" válaszolási stílusokat, kérdéseket.

Vicces, hiszen senkit sem ismerek igazából:)

Akik szintén a legtöbb időt itt töltik, nem vagytok kicsit így ezzel?:)

2011. jún. 10. 20:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én is mindig csak ide jövők. :)
2011. jún. 10. 20:34
 2/19 anonim ***** válasza:
Én is így érzem :) Párszor tettem fel kutyás kérdést, de ott annyira mások az emberek... :S
2011. jún. 10. 20:36
 3/19 A kérdező kommentje:

tényleg olyan fura, hogy máshol mások az emberek:)

vicces is, hiszen az ittenieket sem ismerem a szó klasszikus értelmében:D

2011. jún. 10. 20:38
 4/19 anonim ***** válasza:
Én is csak ide jövök! Néhányszor belenéztem más témakörbe is, de ott olyan idegennek éreztem magam. Itt már "ismerősök" vannak, néha már ráismerek 1-1 régebben ide író válaszára a stílus alapján :)
2011. jún. 10. 20:47
 5/19 anonim ***** válasza:
Én szoktam még az otthon kategóriába is írni/olvasni. De nekem nem más. Mondjuk én nagyon sok és sokféle emberrel dolgoztam ezelőtt. Nem ismertem őket igazán, max az adataikat, mint munkaügyes, de időnként beszélgetni is kellett velük. Meg sokat utaztam és ott is sokat beszélgettem ilyen-olyan emberekkel ilyen-olyan témákról. A párom mondta is, hogy hihetetlen, hogy szinte bárkivel tudok beszélgetni.
2011. jún. 10. 20:58
 6/19 anonim ***** válasza:
én is pontosan így érzek :)
2011. jún. 10. 20:59
 7/19 anonim ***** válasza:

Én is úgy érzek mint Ti. Sőt, én gyakran már unalmasnak találom az oldalt. Többször el is határoztam, hogy nem jövök ide többet, de a reggeli kávémat itt iszom meg és megint kezdődik előlről. Ez már függőség, nem?

Ezen kívül az otthon és a családi kapcsolatok témát szoktam olvasni/írni, de ott annyira döbbenetesen le szoktak pontozni, hogy az furi nekem. Nem is értem, egészen mások ott az emberek.

Viszont, van jó tapasztalatom is, sütni akartam valami sütit, nem tudtam, hány fokon és meddig, és rögtön kaptam kedves segítő választ.

Különbözőek vagyunk, én úgy látom, hogy sokan a napi hangulatuktól függően válaszolnak és pontoznak.

Azon gondolkodtam a minap, hogy vajon meddig fog még lemenni a pontozott százalékom.:)) Mindig csak csökken, egyszer gondolom elérem a 0%-ot.:) Pedig ritka ha kötözködök, mégis, ha nem tetszik a válaszom, sokszor lepontoznak.

Bár, én a való életben is ilyen vagyok. Ami a szívemen a számon, az sem tetszik mindenkinek.

2011. jún. 10. 21:22
 8/19 A kérdező kommentje:

:)nem vagyok egyedül.

Igaz a pontozás totál hidegen hagy, nem is nézem hány %om van, de én is függő vagyok :S

Már sokszor elhatároztam, hogy nem jövök fel, de valahogy mindig megszegem..."csak 5 perc":)

Pedig a kérdések mindig ismétlődnek:)De tényleg:)

2011. jún. 10. 21:41
 9/19 anonim ***** válasza:

Én is csak ide hozzátok "járok".

Számomra is idegen terep a többi témakör, holott néha szoktam írni a Családi kapcsolatok részbe is, vagy egyik-másik házi feladatos, vagy németes kérdéshez is válaszolok. De titeket szeretlek a legjobban. :)

2011. jún. 10. 22:46
 10/19 anonim ***** válasza:

ez tök jó :))

én is csak ide jövök :D más nem is érdekel, mióta babázom, pedig az már 2 éve tart :)))

2011. jún. 10. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!