"Vertétek"már el utcán a gyereketeket? Nem szóltak-magyaráztak emiatt idegenek? (vénasszonyok pl)
"Ha hisztizik, hadd hisztizzen, majd abbahagyja."
Pfff, ezért a felsogásért lesznek olyanok a mai kölykök amilyenek... "Ha azt akarja csinálni hagy csinálja".....
Nem vagyok híve a gyerekverésnek, de azért 1-2 atyai pofon mindenhol elkél... Engem se vertek a szüleim agyba-főbe de tudtam hogy ha kaptam megérdemeltem.
Jah, és nem hisztiztem csak úgy mondván majd abbahagyja.
Pfffff....
Ne haragudj, de nem kell megutni egy gyereket. Engem soha nem vertek meg a szuleim, pofont sem kaptam.
Egy ismeros pszihiater mondta nekem, hogy mennyi hibat elkovetnek a szulok a neveles soran es a veres az egyik legnagyobb. Felelossegteljesen kell hozzaallni es igen is szakirodalmat kell olvasni gyereknevelesbol.
soha nem ütöm meg se itthon, se utcán!
egyébként hisztiért végképp nem ütném meg, a hisztit nem rá figyeléssel lehet kezelni, nem veréssel. én otthagyom a porontyomat ha hisztizik, egy pillanat alatt befejezi a hisztizést és rohan hozzá. nem is hisztis :)
a második válaszoló nagyon rosszul gondolja!
Én múlthéten rávertem a fenekére az utcán mert rászóltam hogy ne szaladjon messzire a babkocsitól és kiszaladt az útra.Még szerencse hogy nem jött autó.Majd szívinfarktust kaptam.Igenis rácsaptam a fenekére.
Én se szoktam ostorozni a gyereket.De van egy határ.
Utcán még nem tettem ilyet de még nem is volt ilyen helyzetünk de pl itthon a kezére már igen, pl mikor rászóltam hogy ne szaggassa a függönyt, mosolygott rám és annál jobban csinálta gondolom csak az állította volna meg ha ráesik, de persze ezt nem vártam meg elhoztam onnan 3x-4x, de nem értette mit akarok.
Nem értek egyet a majd abba hagyja felfogással de nem vagyunk egyformák, persze vannak esetek mikor tényleg jobb azt meg várni hogy abba hagyja de nem minden esetben mint pl nem minden esetben "kell" ráütni mondjuk a kezére sem. Nagyon ritkán fordul elő nálunk is de elő fordul és nem hiszem el aki azt írja vele sose fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!