Mi a véleményetek erről a névről?
Izabella.
Ezt a nevet szeretnénk a lányunknak adni, csak sok ismerősünk azt mondta (na, ez most kínos lesz), hogy ez "kisebbségi" név :S Szerintem meg nem. De hát ha nekünk ez tetszik???
26 hkm
Szia
Nekem nagyon tetszik :)
ha iker lanyaim lesznek egyszer akkor Izabella es Annabella lesznak :) (a ferjem csak akkor egyezik bele ha ikrek lesznek egyebkent Kamilla lesz a lanyunk)
Nekem speciel nem tetszik,de nem azért mert "kisebbségi" lenne!
Egyszerűen a hangzása miatt.
Meg a vezeték nevünkhöz sem illene.De ha nektek jól hangzik,és tetszik,akkor ne érdekeljen az,aki le akarja húzni a szemetekben ezt a nevet.
Az én okos rokonaim azt mondták, hogy ez tehén név, mármint hogy teheneknek adják.... Azt tudni kell, hogy egytől-egyig pestiek, szóval nagyon értenek ám hozzá, hogy milyen neve van egy tehénnek! :DD
Végül fiunk lett, uh lekerült a napirendről, de ha valaha lesz kislányom akkor Izabella lesz, tehenek ide vagy oda :D
Kedves utolso:
Egyetlen egy Izabella nevu tehenrol sem hallottam meg, pedig videki vagyok!!!
"DRaga" anyosom szerint bandi tehen nev, de megis kepes volt Andrasnak elnevezni a fiat.
Ha meg akarja bantani mindig Bandikazza.....
(ez szerintem alpari paraszt dolog....)
Nahát, szerintem a Bandi sem tehén név... Bár én nem vidéki vagyok, azért van rokonom, aki vidéken él, és az ő tehenük a tipikus Riska, és Bözsike...
Ilyenkor a legjobb válasz az, hogy "akkor a tehenednek nagyon divatos neve van". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!