Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leányom (a) Gyöngyvér Mária...

Leányom (a) Gyöngyvér Mária nevet kapta. Mi a vélemény erről a névről?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy a családomon kívül mit gondol egy idegen. Persze a család, az ismerősök nem mondanak rosszat. Azért döntöttünk e két név mellett, mert nagyon tetszett a Gyöngyvér illetve 100%, hogy nem fogunk minden utcasarkon találkozni egy másik Gyöngyvérrel. A Mária másodiknak hagyomány miatt került, meg van egy jó kisugárzása a Máriának.
2011. máj. 4. 13:51
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
45%
szerintem förtelem, én nem adnám semmi pénzért a lányomnak
2011. máj. 4. 13:54
 2/39 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem szép!
2011. máj. 4. 13:54
 3/39 anonim ***** válasza:
67%
Gyöngyvér szép, a Mária semleges, de gondolom azt úgysem fogjátok használni. Mindenesetre nem lesz belőle 25 egy játszótéren.
2011. máj. 4. 13:57
 4/39 anonim ***** válasza:
65%
Gyönyörű név.Nekem is nagyon tetszett,de nem illett a vezetéknévhez(meg hát fiú lett),a Mária pedig szép,és manapság már ritkaságszámba menő név.Jól választottatok.
2011. máj. 4. 13:58
 5/39 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom. Szép szép...és ez még egy lájtosabb fajtája a mai brutális névkombinációknak, amiket a gyerekeknek adnak. Mi általánosban csúfoltunk egy fiút, mert, úgy hívták, hogy Rajmund. Lehet, hogy szép megy egyediek a mai nevek, de bele kéne, gondolni, hogy, hogy fog egy gyerek felnőni egy olyan névvel, mint Szederke, Áfra, Zsadány, Nimród, Aurél és társai. És ezt mind csak a közvetlen környezetemből...
2011. máj. 4. 13:59
 6/39 anonim ***** válasza:
28%

Nekem úgy, hogy Gyöngyvér, nem tetszik, de becézett formájában (Gyöngyi) úgy viszont nagyon-nagyon tetszik!!! :)

A Mária egy szép régi név. Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy a falunkban, ahol fenőttem, rengeteg Mariska néni volt (nem is tudtam őket megkülönböztetni sem)... :) De most egyetlen egy (fiatal) Máriát sem ismerek. Nem rossz választás 2. névnek!

2011. máj. 4. 14:01
 7/39 anonim ***** válasza:
20%
Bocs,de 'idegenként'ha találkoznék ezzel a névvel,főleg így együtt,akkor azt gondolnám,hogy te jó ég..Iszonyat rideg név,a Máriát meg inkább hagyjuk.
2011. máj. 4. 14:02
 8/39 anonim ***** válasza:
36%
Nekem nem tetszik a Gyöngyvér a Mária szép.
2011. máj. 4. 14:02
 9/39 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem tetszik személy szerint,de biztos nem sértenélek meg úgy mint az első válaszoló.
2011. máj. 4. 14:03
 10/39 anonim ***** válasza:
46%
Juj...nagyon nem jó...
2011. máj. 4. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!