Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leányom (a) Gyöngyvér Mária...

Leányom (a) Gyöngyvér Mária nevet kapta. Mi a vélemény erről a névről?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy a családomon kívül mit gondol egy idegen. Persze a család, az ismerősök nem mondanak rosszat. Azért döntöttünk e két név mellett, mert nagyon tetszett a Gyöngyvér illetve 100%, hogy nem fogunk minden utcasarkon találkozni egy másik Gyöngyvérrel. A Mária másodiknak hagyomány miatt került, meg van egy jó kisugárzása a Máriának.
2011. máj. 4. 13:51
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
58%

Nekem személy szerint nem tetszik, külön-külön se, együtt meg főleg nem!

De neked meg lehet, hogy az én gyerekem neve nem tetszene.

Szóval még jó, hogy nem mindenkinek ugyanazok a nevek tetszenek, mert minden gyereket ugyanúgy hívnának...

2011. máj. 4. 14:19
 12/39 kisnita ***** válasza:
54%
A Gyöngyvér nem tetszik, a Mária szép név bár eléggé gyakori név.
2011. máj. 4. 14:19
 13/39 anonim ***** válasza:
49%

A Gyöngyvér nagyon szép, kissé komoly, de sokkal jobb mint egy ezredeik Hanna, Emma, Villő vagy Csenge.

A Mária is nagyon szép, komoly név, bár a becézéseitől engem a hideg ráz... (Marika, Marcsi, Mariska)

Fogjátok becézni a Gyöngyvért? Hogyan?

2011. máj. 4. 14:31
 14/39 A kérdező kommentje:
Gyöngyinek, Gyöngyikének szoktuk becézni. Viszont mégcsak 4 hónapos szóval majd kialakul, hogy lesz-e még más becenév.
2011. máj. 4. 14:39
 15/39 anonim ***** válasza:
38%
Ezzel a 'vér-rel'a végén,atyaég..Akkor már simán a Gyöngyi,de az is csak akkor,ha puskával fenyegetnének.
2011. máj. 4. 14:46
 16/39 anonim ***** válasza:
43%
Valaki megint unatkozik?Ha tetszik azért pontoz le,ha nem tetszik azért?
2011. máj. 4. 15:13
 17/39 anonim ***** válasza:
67%
ne haragudj, nekem se tetszik...ha meghallom ezt a nevet egy öregedő matektanár ugrik be azonnal. kislánynak el se tudom képzelni. engem Magdinak hívnak, és komolyan mondom megkeseríti az életem és nem értem anyám miért tolt így ki velem. Őt is hívják és neki tetszett, csak épp nem egy fiatal lánynak való, és utáltam mindig. az orvosnál már előre gyomoridegem volt (ma már enyhült valamennyire) mikor hangosan szólítottak. persze ízlések és pofonok, ez pedig csak az én saját példám, lehet, hogy a lányod szeretni fogja, bár megjegyzem százszor inkább lettem volna 1 a 62 Adrienn, Réka, akárkiből, mint Magdolna.
2011. máj. 4. 15:22
 18/39 anonim ***** válasza:
54%
Valaki,valakik,biztosan itt tudnak kielégülni,hogy pontozgathat kénye-kedvére.Egészségére,más öröme úgy sincs!
2011. máj. 4. 15:22
 19/39 anonim ***** válasza:
45%

Különösebben egyik sem tetszik, de nem tartom csúnyának sem.

Számomra vannak ezeknél szebbek, szóval én nem adnám a kislányomnak.

2011. máj. 4. 15:28
 20/39 anonim ***** válasza:
38%

Igyekeztem finoman fogalmazni (vagy legalábbis finomabban fogalmazni, mint az első, hogy ne legyek úgy lepontozva), hogy ne bántsak meg senkit, különösen a kérdezőt ne.

Szerintem nem írtam semmi sértőt, mégis 57%-ban hasznos jelenleg a válaszom...

Ennyi erővel leírhattam volna őszintébben is a véleményemet (ami egyébként igencsak közelít az első válaszolóéhoz), így is úgy is le vagyok pontozva...

A fene se érti ezt!

2011. máj. 4. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!