Mi a véleményetek erről a névről?
Izabella.
Ezt a nevet szeretnénk a lányunknak adni, csak sok ismerősünk azt mondta (na, ez most kínos lesz), hogy ez "kisebbségi" név :S Szerintem meg nem. De hát ha nekünk ez tetszik???
26 hkm
Pontosan, mindenki az ízlése szerint!ű
Drága anyós viszont kijelentette, hogy ha Izabella lesz, akkor ő nem fog a gyerekhez szólni. Férjem erre mondta neki, hogy jó, akkor mi meg majd nem fogunk elmenni hozzájuk látogatóba :P
Amúgy minden névbe bele lehet kötni. Nekem a kedvenc megjegyzésem ez: "Én nem büntetném ilyen névvel a gyerekemet!"
Vegyük már észre, hogy attól szép a világ, hogy sokszínű!
12:01 voltam.
12:01 vagyok. Hidd el, nem érdemes haragot tartani. Majd szépen kialakulnak a dolgok, és a mama is megszokja Iza babát. Következetesnek kell lenni, de nem szabad már most elmérgesíteni a viszonyt.
A én anyósom is érdekes figura volt eleinte, de mindkettőnkben megvolt a vágy, hogy rendezzük a helyzetet, és ma már kinőttük ezeket a konfliktusokat.
Nálunk még esküvő előtt becsúszott a baba. Férjem anyukája azonnali esküvőt követelt, mielőtt még látszik. Mi a baba utánra akartuk halasztani. Aztán meggondoltuk magunkat, és 5 héttel a szülés előtt esküdtünk. akkor már Ő kardoskodott, hogy halasszuk el. Ma már jókat nevetünk azon, milyen "szép karcsú" menyasszony voltam:)
Egyes anyósoknak soha semmi nem jó :))
Szerintem az Izabella egy nagyon gyönyörű név, kedves is becézhető is, felnőtt korában pedig kellően komoly.
Iza, Izi, Izus annyira cuki:))
A fiam óvodai csoportjában is van 2 Iza egyik se roma még véletlenül se, plusz egy barátnőm kislányát ismerem még aki Iza, ő Izabel és term.ők se romák.
Nekem 2 Izabella, és egy Izabell nevű ismerősöm van, és egyik sem kisebbségi.
Ha arról lenne szó, hogy Nintendonak akarod hívni a gyereket, akkor elfogadom, hogy bele akarnak szólni mások, de az Izabella névvel nincs semmi baj. Egy normális női név.
Izabella nagyon szép név.
Ha anyósod nem szól a babához, hidd el, az nem a te bajod lesz, hanem az övé.
Egy ismerősöm kislánya Kíra. Nagypapának annyira nem tetszik ez a név, hogy Katinak szólítja a lányt, aki persze nem hallgat erre a névre (6 éves). Nagypapa rendszeresen vérig van sértődve, miért nem megy oda hozzá az unokája. Persze, hogy nem megy oda, hiszen ő Kíra, nem Kati.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!