Volt már abortuszotok? Van azóta gyereketek?
Kérem, most az abortusz ellenesek ne nagyon írjanak, elsősorban olyanok válaszát várom akiknek volt abortuszok. Ha lehet elmondanátok, hogy hogyan volt, és hogyan éltétek meg? Esetleg azóta van már gyereketek? Volt vmi szövődményetek? Nagy az esély, hogy abortusz után problémás lesz a következő terhesség?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Persze innen a gép mögött ülve könnyú megomdani tutit, de amikor valakinek kajára is alig jut.
Sok gyereknek(verik éheztetik...) jobb lett volna, ha meg sem születik:-((
inkább csak a "történetem" másolom be:
21 éves vagyok a barátom 22, mindketten tanulunk, jövőre végeznénk mindketten, én továbbmennék egyetemen mesterképzésre,mert a szak amit végzek így önmagában nem sokat ér.
A szüleim nem rég váltak el(anyukám titokban intézte, semmit nem sejtettünk), de még nem költöztünk külön,mert édesapám munkanélküli, alkalmi munkái vannak, nagyothallósága miatt nem akarják alkalmazni sehol már majd 2 éve, nem tud hova menni, senki sem tud kifizetni senkit, házra nincs vevő. Van 2 kiskorú testvérem, állandó itthon a feszültség anyuék miatt. Anyukám nagyon szigorú, nincs jó kapcsolatunk.
Barátom szülei vallásosak, neki az apukája nagyon szigorú, most kórházban van,mert lehet ,hogy nagyon súlyos beteg, nagyon sok mindent eltitkolnak előle (iskolai dolgokat pl.) hogy ne idegesítsék még ilyenekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!