Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi haszna a védőnőknek?

Mi haszna a védőnőknek?

Figyelt kérdés
Van egy 4 és egy 1 éves fiam, soha nem kaptam hasznosítható tanácsot a védőnőktől, vagy magam néztem utána a kérdéseimnek vagy fontosabb egészségügyi problémákkal úgyis az orvosunkat kérdezem, ráadásul most járnak csőstől a nyakamra a védőnő jelöltek, mert ugyebár gyakorlatuk van és beülnek órákra is, persze nem szólnak, hogy jönnek csak itt teremnek, ha jelzem, hogy nekem nem alkalmas mert beteg a nagyobbik és a kicsi szopik és amúgy is főznöm is kellene, akkor csak bugyután mosolyognak, ezek a sötétség urai.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, elegem van belőlük!
2011. ápr. 26. 13:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azért általánosítok, mert ebben a kisvárosban ahol élek van "szerencsém" ismerni mindegyik védőnőt, egyformák mind, csak különböző korúak.

Amikor a nagyobb fiam született még nem a mostani védőnőnk volt, hanem egy idősebb aki már nyugdíjba ment, hazamentem a kórházból a fiammal, egy óra nem telt el már nyomta a csengőt, én feküdtem az ágyban, éppen szopott a kicsi és ő utcai ruhában befeküdt mellém a paplanos ágyba. Azt hittem nem jól látok, szerencsére megjött közben a férjem és kihajította az ágyunkból, még viselkedni sem tudnak, életükben nem dolgoznak egy becsületeset.

Amikor a kicsi született akkor pedig a kórházi védőnő jött ki hozzánk mert a miénk szabin volt, szó szerint kikapta az alvó gyereket a kiságyból, már vetkőztette is, szegény gyerekem pedig üvöltött, mindezt azért, hogy megállapítsa, hogy szép a köldökcsonkja. Az unalom eszi meg őket és teljesen belekattantak már a semmittevésbe!

Lemondani nincs értelme, mert akkor jönnek a gyermek védelmisek, gondolom semmivel sem különb banda:((

2011. ápr. 26. 15:09
 12/17 A kérdező kommentje:

Sajnos nálunk a gyerek iskolás koráig kijárnak, eleinte hetente, majd havonta, 1 éves kor után ritkábban, de se szó, se beszéd, csak jönnek, ha nem vagyunk otthon még ő tesz szemrehányást, hogy feleslegesen jött, ha kérem hívjon fel előtte, akkor flegmán közli, hogy az ő telefonszámláját nem fizeti ki senki helyette, nem futja rá, hogy hívogassa az anyukákat.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy aki írta, hogy hasznos tanácsot kapott a védőnőjétől, az fejtse ki részletesebben, mit pontosan, mert én még értelmes védőnővel nem találkoztam, bosszantanak olyan marhaságokkal, hogy hányszor szoptassak, mikor adjak húst stb. enni a gyereknek, mire jó a D vitamin és ehhez hasonló elmés megállapításokat tesznek, amitől a falra mászok!

2011. ápr. 26. 15:15
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Na jó, látom te sem kérdezni jöttél ide, hanem fröcsögni.

Valószínűleg senkitől sem fogadod el, hogy van "haszna a védőnőknek", ha leteszi a nagyesküt, akkor se.

Igen, szarok a védőnőid. A mienk nem. Egyéb kérdés?

2011. ápr. 26. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez a dolga. Egyébként ahogy mondták,nem kötelező,mondd le...

Viszont lehet,hogy te tudod ezeket a dolgokat, mert "tapasztalt" vagy és ott van előtted az internet(ami,azért lássuk be nem fog orvosi és egyéb diplomát a kezedbe adni,mert google megmond néhány dolgot)Viszont vannak olyan anyukák,akik jobban szeretik egy élő embertől hallani ezeket a dolgokat,ne adj Isten,nincs internetük otthon...Oké,a tieid nem jók,de pl. az enyémmel semmi bajom,ugyan még csak állapotos vagyok,de nem mászott soha a nyakamba,nem traktál hülyeségekkel,mindig megkérdezte,hogy van-e valami,ami érdekel,vagy mennyire olvastam utána,stb...

Ő azokra a helyekre jár ki inkább,ahol valóban szükség van arra,hogy megjelenjen heti egyszer például, mert olyan körülmények között élnek...

SZóval neked nincs szerencséd,oké beláttuk,de azért azt se szóld már le,aki nem utálja élből a védőnőjét...

2011. ápr. 26. 15:35
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
szerintem csak szellemi fogyatékosok lehetnek védőnőnek:)
2011. ápr. 26. 17:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálam van haszna!!!Segítőkész,ellát jótanácsokkal,a munkáját komolyan veszi és eddig nem csalódtam benne.Emellett emberileg kedves,udvarias,fiatal,értelmes nő.

Neked nem volt szerencséd,sajnos.

2011. ápr. 26. 18:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves 2011. ápr. 26. 18:49 !

Észrevetted hogy a védőnődről irt jellemzésed az csak az ő saját érdekeiről szólnak? Azért olyan amilyennek leirtad mert neki ez a munkája, tehát érdeke hogy a kedvedben járjon. No de nem a gyerek és a család érdekében .

Probáld ki: kérdezz tőle 3 db szokatlan kérdést a védőnői gondozással kapcsolatban. rögtön meg fog bukni a vizsgán.

"fiatal" gondolom, hogy gyerektelen. Azt sem tudja hogy hogy kell rendesen megcsinálni egy gyereket. 5 gyerek után nem fog tudni semmi újat mondani, de még az a védőnő sem akinek pl. 2 van.

2018. nov. 12. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!