Hogyan választanál két gyermeked közül, ha csak az egyik maradhatna életben?
Figyelt kérdés
Mostanában olvasgattam néhány történetet, ahol a szülőknek különböző okok miatt dönteniük kellett a gyermekeik között? Te mit tennél, ha például elrabolnak titeket, és csak az egyik gyereked hajlandóak elengedni, a másik biztosan meghal, esetleg egy halaszthatatlan műtétet csak az egyik élheti túl, vagy hasonló...
Én csak hajtogatom magamban, hogy nem tudom, mert lehetetlen dönteni, de ha ilyen helyzetbe kerülnék, nem halogathatnék. Szerintetek van itt egyáltalán "jobb" döntés? mi alapján döntenétek ti?
2011. márc. 31. 08:50
1/30 anonim válasza:
Nem, ilyen helyzetben nem döntenék. Persze lehetne az alapján, hogy melyik az életképesebb, melyik fog több gyereket szülni, mert lehet, hogy az egyik nem is akar vagy hogy melyik szeret jobban élni, mert vannak boldog, aki mindig vidám és boldogtalan tipusu gyerekek, akinek semmi sem jó. De mivel ezek a tulajdonságok később is változhatnak, nem tudnék dönteni. Pl. melyiket húzzam ki előbb a vízből ha fuldokolnak? Amelyik gyengébb, kevésbé tud úszni, mert így lenne esély, hogy mindenki túlélje.
2/30 anonim válasza:
Ez egy nagyon kegyetlen kérdés, soha nem szoktam ilyeneken gondolkodni.
3/30 anonim válasza:
Úristen! Még jó hogy az én Anyukámnak nem az első válaszoló, mert akkor engem ölne meg! De amúgy ez a kérdés tök beteges. Ilyenen hogy lehet agyalni?
6/30 anonim válasza:
Ez a kérdés nagyon beteg. Látom sok időd van.
7/30 anonim válasza:
Na ez aztán kérdés a javából. Még belegondolni is borzalmas ilyen helyzetbe, nemhogy dönteni.
8/30 anonim válasza:
Te beteg vagy. Tegyél magadnak egy szívességet és ne ilyeneken gondolkodj.
9/30 anonim válasza:
Kérlek, kedves kérdező, hagyd abba a Danielle Steel-regények olvasását, és nézz valami értelmesebb könyv után! :)
10/30 anonim válasza:
Azt választanám, amelyiket jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!