Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanál nálad sokkal szebb lányt koszorúslánynak, ha te vagy a menyasszony?
Majd hülye lennék.
Mondjuk nem vagyok nő, de ha nő lennék, akkor hülye lennék.
Már csinosabbat választani:D
Szia!
Teljesen mindegy hogy hogy néz ki a koszorúslány, a világszépe is lehet.
Ez a menyasszony nagy napja, amikor Ő érezheti magát a legszebbnek a ruhájában. ÉS ahogy ezt érzi, úgy is van.
Kérdező, ha Te leszel a menyasszony akkor felejtsd el ezt a kisebbrendűségi érzést sürgősen!!
Nem választanék, hagy legyek én az esemény fénypontja. :D
Meg a fényképeken is gázul nézne ki a kontraszt.
Ez nem ezen múlik. A menyasszony általában a barátnőit, unokatetvérét vagy tesóját kéri fel. Nem hinném, hogy ez a megfordulna a fejében. Legalább is normális esetben.
Amúgy arany szabály, hogy a menyasszonyt túlöltözni nem szabad, mert az az ő napja. Azt, hogy valaki jobb alakú nála, már más kérdés...látszik az normál ruhában is, és koszorúsban is. (Talán zsákban nem.)
Üdv!
Naná. Nem igazán érdekelne. Párom engem szeret - hisz remélhetőleg ezért vesz el -, nem pedig az 5-10 koszorúslányt, aki mögöttünk 'cammog' majd a melegbe.
Ráadásul a legjobb barátnőm lesz az egyik koszorúslány és a tanúm is. Csodaszép, én nagyon 'irigy' vagyok rá!
De nekem ez egy olyan pillanat az életemben, hogy szeretném vele is és a rokonsággal, baráti körrel is megosztani.
Csoportképen ugyanúgy rajta lesz mindenki és lesznek külön képek is, ahol csak én és a párom. Bár igaz, hogy abból töménytelen mennyiség. :]]]
Nekem az összes barátnőm szebb nálam (lehet pont azért mert nem vagyok annyira szép, legalább szép barátokat akartam), úgyhogy nehezen választanék csúnyábbat.
De!
Egyedül nekem van évek óta tartó stabil, szinte tökéletes párkapcsolatom.
Úgyhogy már rég rájöttem, hogy attól még, hogy valakinek szebb arca van, nem több vagy jobb, az élete sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!