Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanál nálad sokkal szebb lányt koszorúslánynak, ha te vagy a menyasszony?
Én kb. mkit szebbnek látok magamnál :), szval ja. Mondjuk egyébként is a legjobb bnőimet (2 fő :D) kérném fel, ez 100% (hacsak addig meg nem romlik a kapcsolatunk)... én akkor érezném a legjobban, legnagyobb biztonságban magam, ha ők lennének ott velem.
(és azért ők sem topmodellek, csak kicsivel szebbek nálam... :D)
Azt hiszem az a baj, hogy a páromnak nem én vagyok a legszebb.
De nem fenyeget a veszély, hogy elvesz, szóval csak kíváncsi voltam, hogy más is olyan önző mint én vagy nem?
Egyébként azt hiszem, nem lenne nekem se gondom mások szépségével, ha neki én lennék a legszebb.
Nekünk már nincs sok időnk együtt, ezt jól érzem.
Húha,jó sok válasz érkezett már a kérdésedre,nem olvastam őket,de az én válaszom EGYÉRTELMŰEN NEM.
A saját esküvőmön én akarok lenni a legszebb! ennyi önzőséget és hiúságot szerintem minden ara megengedhet magának,különben miért találták volna ki azt a sok csúnya koszorúslány ruhát?!;)
Jó kérdés:) Tényleg ritka ronda a legtöbb koszorúslány ruha:)
Amúgy amilyen hülye vagyok, hozzámegyek feleségül, mert időközben megkérte a kezemet, én meg elgyengültem. Az egyik koszorúslány a párom húga lesz, ő nem mondható igazán szépnek, de a másik koszorúslány sokkal szebb nálam, de mivel csak 3 éves, nem csinálok belőle problémát:) Én találtam ki, hogy szeretnék egy ilyen gyönyörű kis porcelánbaba koszorúslányt magam mellé:)))
Viszont továbbra is rettentőn zavar minden nálam szebb lány a körzetünkben, nem tudok ezen túljutni, és nagyon bánt, mert igazságtalanul utálkozom meg irigykedem. De a páromtól sose fogom megkapni azt a bátorítást, ami miatt én szépnek érezhetném magam. Meg is mondtam neki tegnap, hogy mi nem igazán illünk össze és nem ideális a kapcsolatunk, mert ő meg akar engem változtatni és nem vagyok neki jó se belsőre, se külsőre. Megkérdezte, akkor miért akarok hozzámenni. Mondtam neki, hogy hova ugráljak már így 34 évesen. Visszakérdezett, hogy ja, hogy már úgyis mindegy? Mondtam, hogy igen, mire faképnél hagyott és elvonult a szobájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!