Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ez a nő?...

Szerintetek normális ez a nő? Rubint Réka. Nem bántásból, de ezt durvának tartom. A többi lent.

Figyelt kérdés

Előzmények, ha valaki nincs teljesen képben:

most (márc. 10-én) született a babája császármetszéssel

Ehhez képest ma már ezt írja a facebook oldalán:

"Drágáim! Ma este ( márc.22.) 18.30.-20.00.-ig ALKREFORM óra a 13.ker.Hegedűs Gyula 86.-ban!

Újra velem!!! Mindenkit várok sok-sok szeretettel! Óvónéni ma is lesz!"

Miért nem fogja vissza valaki, legalább a férje?! Azért ezt csinálni alig egy hetes műtéti heggel, hát nem tudom.

2011. márc. 22. 09:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
48%

Nem aggódtam, sajnáltam borzalmasan. Mondjuk amikor volt az a fogyishow, kevés jobban megalázott nőt láttam, mint a Réka, így sárba taposni valakit, ahogy vele tette a Norbi. És jó pár riportban (emlékezetes: megundorodnék Rékától, ha többet hízna, mint 5 kiló, persze, hogy megcsalom Rékát stb stb)És mindezt a nyilvánosság előtt, mit kaphat otthon ez a nyomorult, lehet percenként, menj vissza kapálni.

És pont ezért sajnálom, hogy belekényszerítették ebbe az életbe, hogy egyszerűen beteges kényszerrel hajszolja magát.

Mert mi lett volna ha nem 5 kilót hízik, hanem hetet, mi lett volna, ha nem 2700 gramm a gyerek, hanem 4 kiló és mi lett volna, ha otthon marad hetekig, hónapokig, évekig és nincs bombaformában szülés után 5 nappal? Elárulom, az égvilágon semmi.

Jó persze, akibe ennyit rúgtak, mint belé, érthető, hogy nem teljesen ép és teljesítmény kényszeres. Minden áron.

2011. márc. 23. 20:09
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem véletlen az a hat hét gyermekágy. Egyrészt sportoló ide vagy oda, egy váratlan vérzés és már kész is három-négy cuki árvagyerek, ezt nem kéne kockáztatni.

Ráadásul nem lenne sokkal egészségesebb legalább az első heteket folyamatosan a baba mellett lenni, együtt szokni a világot... Egy hetes csecsemőt nem hagyok ott egy órára se mással, pláne nem viszem magammal edzőterembe, szóval sehogyse tetszik.

2011. márc. 29. 14:43
 33/33 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg simán lehet fogyni terhesség alatt is, anyum is eleinte fogyott, mesélte.. pedig aztán ő semmilyen diétát nem tartott. Aztán telenyomták vitaminokkal, amitől hízott kb 25 kg-t. Mert ez aztán sokkal jobb..azóta is szenved a túlsúlytól, na de hát ez van. Egyébként meg ha bírja, akkor csinálja. Másnak nincs köze hozzá. Amúgy meg helló, ő ebből él meg..
2011. jún. 19. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!