Szerintetek normális ez a nő? Rubint Réka. Nem bántásból, de ezt durvának tartom. A többi lent.
Előzmények, ha valaki nincs teljesen képben:
most (márc. 10-én) született a babája császármetszéssel
Ehhez képest ma már ezt írja a facebook oldalán:
"Drágáim! Ma este ( márc.22.) 18.30.-20.00.-ig ALKREFORM óra a 13.ker.Hegedűs Gyula 86.-ban!
Újra velem!!! Mindenkit várok sok-sok szeretettel! Óvónéni ma is lesz!"
Miért nem fogja vissza valaki, legalább a férje?! Azért ezt csinálni alig egy hetes műtéti heggel, hát nem tudom.
"most (márc. 10-én) született a babája császármetszéssel "
"Drágáim! Ma este ( márc.22.) 18.30.-20.00"
"Azért ezt csinálni alig egy hetes műtéti heggel, hát nem tudom."
Azért az alig egy hét elég erős túlzás :)
Alig múlt el egy hét. Most arra fogtok menni, hogy a szavaimat forgassátok ki?
Vagy írjam így, hogy nincs még két hete, akkor jobban tetszik?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:13
Miről nem írtál?! Ja, hogy a baba súlyáról, meg a hízásról, na mindegy, én kifejtettem teljesen, mi a véleményem!
Na, de ha a kérdésedre is válaszoljak, ha szerinted nem válaszoltam!
Normális nő, eddig is mozgott, edzett, jól teszi, csak sokan irigyek rá, mert csinos nő!
Igen, pontosan ezekről. Nem akarom részletezni, mert akkor abba folynánk bele.
köszönöm a válaszod.
Réka gondolom be szeretné bizonyítani, hogy igen is a sport az élete, valószínűleg lesznek akik segítenek neki. Ezzel nem is kell szerintem foglalkozni, mert más egy civil ember és más egy "celeb".
Én arra lennék kíváncsi (mint két gyermekes anyuka), hogy egy alig két hetes csecsemő mellől miért megy el anyuka olyan lelkesen....
Nemrég olvastam, hogy Janics Natasa is babát várterhes és szeptemberben fog szülni, Szülés után pár héttel már edetni fog, akkor ő miért különb.
("Végigdolgoztam az alapozást, kéthónapos terhesként is edzettem, bár visszafogottabban, vigyázva nyúltam a súlyzókhoz. A hajóban pedig tökéletesen ment minden. Ameddig tudok, és ameddig az orvosok engedik, kajakozni fogok. Ha tehetem, a kajakból megyek szülni. Terveim szerint a szülés után néhány héttel már elkezdek sportolni.")
Ráadásul, mint élsportoló, éjjel nappal ezt csinálja, gonoslom így szoptatni sem nagyon fog.
Főleg, ha a jövöre megrendezendő londoni olimpiára készül.
Szóval nem értem miért ekll állandóan a RR-án lovagolni, akkor s legtöbb,amikor legtöbb sportoló is csak megszüli a gyerekét aztán annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!