Szerintetek normális ez a nő? Rubint Réka. Nem bántásból, de ezt durvának tartom. A többi lent.
Előzmények, ha valaki nincs teljesen képben:
most (márc. 10-én) született a babája császármetszéssel
Ehhez képest ma már ezt írja a facebook oldalán:
"Drágáim! Ma este ( márc.22.) 18.30.-20.00.-ig ALKREFORM óra a 13.ker.Hegedűs Gyula 86.-ban!
Újra velem!!! Mindenkit várok sok-sok szeretettel! Óvónéni ma is lesz!"
Miért nem fogja vissza valaki, legalább a férje?! Azért ezt csinálni alig egy hetes műtéti heggel, hát nem tudom.
Járok Réka óráira. A szülése előtt néhány nappal is még tartotta őket. De mindenkit megnyugtatok: a necces feladatokat ő nem csinálja, csak beszél, bátorít, és vannak segítői, akik helyettesítik a gyakorlatok bemutatásában.
Én is tornáztam elég hamar császár után. Aki bírja, hadd csinálja. Nyilván nem tenné, ha nem esne jól neki.
Miért kéne visszafogni? Végre egy nő, aki megmutatja, hogy a terhesség nem betegség, és hogy nem indok arra, hogy elhagyja magát egy nő. A terhessége alatt is végig odafigyelt magára, rendszeresen járt ellenőrzésekre, teljesen egészséges volt végig. Akkor minek fetrengjen meg zabáljon otthon?
Én nagyon tisztelem őt ezért, nem értem miért kell lenézni!
10:03 vagyok
Én simán elképzelhetőnek tartom, amit a szülés előtt is csinált, hogy a rázós gyakorlatokat ne csinálja, hanem csak bátorít, elmondja a gyakorlatokat. Tudja mi a jó neki, és mi lehet ártalmas, nem az első gyereke született :) Szóval ne ítéld el ezért előre szerintem.
nem is írtam, hogy elítélem, csak nagyon "meglepődtem", vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. de valószínűleg az az igazság, sőt biztos, amit az a válaszoló írt, aki jár az óráira. tehát, hogy csak azt csinálja amit bír és gondolom amihez kéne hasizom azt most kihagyja és csak a többit végzi.
minden estre a tv-ben ma vagy holnap már tuti bulvár hír lesz belőle :P
Lehet lepontoztok!
Sokan nem látnak bele a dolgokba, ezek szerint! Na, de nem védeni akarom, mert nem ismerem személyesen, a tornáit sem!
De ő sportoló, fitneszezik, ezt csinálja már évek óta. Teljesen más a szervezete, mint egy nem sportoló, vagy ritkán sportoló nőnek. Az, hogy nem hízott sokat a terhesség alatt, az miért, baj?! Oda figyelt mit eszik, megteheti, hogy a legjobb ételeket, gyümölcsöket egye. A sportolók sokkal hamarabb regenerálódnak, mint aki életében nem vagy alig sportolt.
Én is féltem a császáról, sokkal rosszabbra számítottam, sokan írták, hogy wc-re sem tudtak, nehezen vagy alig kimenni, na nekem ilyen bajom nem volt szerencsére, jól tudtam mozogni, csak a nevetés, köhögés volt egy kicsit kellemetlen. De ezt is mindenki máshogyan éli meg és van aki elhagyja magát van a ki nem.
Az meg, hogy ekkora lett a babája, miért baj?! A férje sem egy egy óriás, pont jó súlyban van, ha 2500 gramm alatt lett volna, akkor nem engedték volna haza őket, meg ha valamilyen baja lett volna. Az meg, hogy a 3. babája is császár lett, mivel az első két kisgyereke is az volt, így az orvosok nem kockáztatnak!
Szerencsére jól vannak, és a Réka is jól érzi magát, ha már tornázni akar, egészségére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!