Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ez a nő?...

Szerintetek normális ez a nő? Rubint Réka. Nem bántásból, de ezt durvának tartom. A többi lent.

Figyelt kérdés

Előzmények, ha valaki nincs teljesen képben:

most (márc. 10-én) született a babája császármetszéssel

Ehhez képest ma már ezt írja a facebook oldalán:

"Drágáim! Ma este ( márc.22.) 18.30.-20.00.-ig ALKREFORM óra a 13.ker.Hegedűs Gyula 86.-ban!

Újra velem!!! Mindenkit várok sok-sok szeretettel! Óvónéni ma is lesz!"

Miért nem fogja vissza valaki, legalább a férje?! Azért ezt csinálni alig egy hetes műtéti heggel, hát nem tudom.

2011. márc. 22. 09:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
87%

Nem normalis szerintem,mert.

1.otthonhagyja a gyereket.

2.Akarmilyen sportolorol van szo,van 6het gyerekagy es ezt nem hulyesegbol talaltak ki.

O erre nincs raszorulva tehat nem az anygaik vezerlik csak az hogy megmutassa mekkora nagy anyuka es no.

2011. márc. 22. 12:30
 22/33 anonim ***** válasza:
60%

csak gondoljatok bele! Ha nem szülésről van szó, és úgy van egy nagyhasi műtéted (mint amilyen a császár is), nem hiszem hogy 10 nap múlva tornázna valaki, illetve engednék. Még akkor is, ha sportolóról van szó. 10 nap után még a vér is ömlik belőled... Állati jó lehet úgy ugrálni.

És hogy mért bántják mindig? Janics Natasa 1-et! nyilatkozott, Rubint Réka meg óránként egyet. Facebookra folyamatosan kiteszi, mikor hova megy, és milyen boldog. 2 naponta a tv-ben nyilatkozik. Még a gyerekről sem tudott úgy nyilatkozni, hogy azt ne hozza összefüggésbe az update-tel.

2011. márc. 22. 12:49
 23/33 anonim ***** válasza:
78%
Na igen, hogy sportoló...pont ez a baj, mert aki nem sportoló még elhiszi, hogy EZ a normális, és megpróbálja utánozni esetleg. Vagy rájön, hogy nem lehet ilyen és emiatt rosszul ézri magát. Ugyanez a helyzet a média által közvetített nőideállal, sokan belebetegedtek már.
2011. márc. 22. 13:06
 24/33 anonim ***** válasza:
84%

És ki van a gyerekkel? Ő is megy 2hetes újszülöttként a tornaterembe és ha megéhezik szuperanyu előkapja a mellét és lábemelgetés közben megszoptatja?

Ja bocs, Réka soha nem szült és soha nem szoptatott. A tápszert meg a bébiszitter is odatudja adni.

De nem ez a lényeg,hanem hogy mennyire súlyosan értékelési zavaros ez a nő, hogy ennyire jelentéktelen dolgok életbevágóan fontosak számára. Ha kimarad egy tornaóra, abba még senki nem halt bele. Ha a vendégei mással tornásznának pár hétig, mi lenne? semmi. Vagy pont ettől fél, valójában jelentéktelen senki, aki ha eltűnne senkinek nem hiányozna. Mert tartana más alakreform órát. Az élet menne tovább.

Pont olyan, mint a Détár Enikő, akit pszichiátrián kellet kezelni, mert nem tudta a tévében felolvasni az oly fontos híreket, mint pl Rubint Réka szült.

Példát vehetne Béres Alexandráról, aki valóban példás családi életet és és kiegyensúlyozott, boldog nő. Nem úgy, mint szegény Réka.

2011. márc. 22. 13:17
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Amikor hallottuk ezt a hírt a rádióban, a párom csak annyit mondott, hogy ennek betonból van a hasa, meg a feje is.

Nekem 2 császárom volt, és még 4-6 hét múlva sem lett volna kedvem, erőm, energiám tornázni, nemhogy 2 hét múlva. És igen, ilyenkor hol van a pici? Aki állítólag azért érkezett közéjük, hogy megmutassa nekik milyen a boldog család.

2011. márc. 22. 13:46
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Éppen a gyerekszobát takarítottam, amikor meghallottam, hogy nyilatkoztak a soron következő alakformálásról. Őszintén szólva megállt a kezemben a gyerekjáték, és szóltam is a férjemnek, hogy ezt én elképzelni sem tudom, hogy két héttel a szülés után ez fontos lett volna nekem. Én hármat szültem spontán szüléssel, tehát fogalmam sincs, hogy milyen egy császár, mennyire fáj vagy sem ennyi idő után. De én enyhe túlzásnak érzem, amit csinál. Nem hiszem el, hogy 2-3 hónapot nem lehet lazítani, és élvezni az újszülöttel minden egyes percet...
2011. márc. 22. 13:59
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlennek tartom én is, szerintem nem normális.

De miért kell rögtön a másik véglettel jönni?

Attól, hogy vki nem az edzőteremből megy szülni és szülés után 1,5 héttel még nem edz, na meg nem csak 4,5 kg-ot hízik 9 hónap alatt, attól még nem egy lusta zsírdisznó, aki otthon fetreng, meg zabál egyfolytában, hogy az egyik válaszolót idézzem...

Az 5 kg-os és 20 (vagy még több) kg-os hízás között azért szerencsére van egy jó nagy rész, ahová "befér" az átlag anyuka. Aki nem edz minden nap 3-4 órát, de nem is fetreng egész nap a tv előtt. És aki nem csak salátát és hungarocellt rágcsál, de nem is tonnaszámra zabálja a zsírral lelocsolt chipset, amit kólával öblít le.

Szóval ne általánosítsunk!

Annyiból viszont jó, amit RR csinál, hogy megmutatja a másik végletet is. Tehát a 2 közé kell belőnie magát egy átlagos nőnek, akkor nem lehet baj :)

2011. márc. 22. 14:59
 28/33 A kérdező kommentje:
A zsírdisznón jót röhögtem. De tényleg így van, valahogy azt sugallja Réka, hogy ez a normális. Én híztam 12 kilót (nagy babával, de ha kicsi lenne, akkor is, na bumm.) most rosszul kéne, hogy érezzem magam?! Úgy vagyok vele, hogy sokszor felbosszantottak a megnyilvánulásai, most pedig (amiatt a momentum miatt, amiről a kérdés szól) azt gondolom, hogy ő maga lelkileg nincs rendben. Biztos, hogy valami törés, vagy kiteljesedetlen vonal van az életében, ami miatt magával szemben elégedetlen és ezért próbál görcsösen egyre nagyobb és nagyobb mércéket megugrani a szakmájában. Egyelőre erre gondolok magyarázatként.
2011. márc. 23. 08:39
 29/33 anonim ***** válasza:
Én bírom Rékát,bár hasonlítani nem akarok rá.Valahol sajnálom,szerintem iszonyú kényszer alatt él,én erre nem lennék képes.Soha nem szóltam meg semmi miatt sem,az 5 kg hízás miatt sem,de túlzásnak tartom én is,hogy tegnap már edzést tartott császár után.Nemhiába van a 6 hetes gyermekágyas időszak,nem tudom az orvosa mit szól hozzá.
2011. márc. 23. 19:38
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki nyugodjon meg, ott voltam Réka óráján, nem erőltette meg magát, szuperjól néz ki, és sietett haza a kisfiához.

Szóval köszönik szépen, jól vannak.

2011. márc. 23. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!