Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam ezt meg? Teljese...

Hogyan oldjam ezt meg? Teljesen tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Párommal régóta szerettünk volna babát de soha nem estem teherbe.egy hete felvettek egy nagy élelmiszerüzletbe dolgozni.megbeszéltük hogy elkezdünk építkezni.De ma kiderült hogy 8 hetes terhes vagyok.Aminek nagyon örülök is, de mivel 3 hónap próbaidőm van, így ha addigra elkezd kerekedni a pocak azonnal kirúghatnak.:(

Az nem tudom mennyire igaz hogy táppénzre is csak addig vagyok jogosult amennyi időt a cégnél dolgoztam??

2011. márc. 16. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Húzd, húzd és húzd. NEm biztos, hogy látszani fog. Dolgozz, amíg nem lesz véglelges szerződésed!! Különben semmi nem fog járni szülésig!! És utána is csak a gyes. Ne mindegy!!
2011. márc. 16. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

én hasonlóan voltam.annyi különbséggel,hogy nekem határozott idejű szerződésem volt június végéig.februárban terhes lettem.vacilláltam,de végül arra jutottam,hogy amíg nem kapok szerződéshosszabbítást,addig nem szólok.normál testalkatú voltam,és szinte semmi nem látszódott a 5-6,hónapig.már betöltöttem az 5.hónapos(sőt) voltam,mikor bejelentettem.nem fogadták kitörő örömmel,de megbeszéltük,hogy még dolgozom bő 2hónapos.

szóval én nem mondanám meg,és hidd el,nem lesz semmi gond.csak okosan kell emelni,hajolni....

gratulálok!

2011. márc. 16. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:

A kérdésed azon része, hogy elmond-e: egyértelműen NEM. Senkinek semmi köze hozzá, neked meg nem mindegy, hogy a szülésig és azután mit fogsz kapni.

A másik a táppénzes rész: rosszul tudod. Ha egy évnél kevesebb a munkaviszonyod, akkor beszélünk arról, hogy annyit lehetsz táppénzen, amennyit dolgoztál. De ez nem az adott cégnél eltöltött idő, hanem az összes.

2011. márc. 17. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!