Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek a Mendel,...

Hogy tetszik nektek a Mendel, vagy a Gellén fiú név?

Figyelt kérdés
A vezetéknév egyszerű, Élő Mendel, vagy Élő Gellén?
2011. márc. 14. 10:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én a kettő közül a Gellén nevet választanám. Kicsit szimpatikusabb, bár a másikat soha nem is hallottam még.

Viszont a vezetéknévvel kimondva mindkettő nagyon szokatlanul hangzik számomra.

Mindenesetre a Gellén tetszik jobban.

Hogy hívnak téged és hugodat?

2011. márc. 14. 21:32
 22/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Az a helyzet, hogy nekem sem tetszenek, de sose ráncolom a szemöldökömet a fura nevekre, mert ez nagyon kényes téma, ízlésekről kár vitázni, stb.

DE: az Élő vezetéknévhez olyan keresztnevet adni, amiről 100-ból 100 ember nem hallott még és ha magában hallja, nem tudja, hogy milyen szófaj lehet...

ez olyan kínos lesz, de tényleg!

Élő Micsoda? előlény-tárgy? hogy tovább szőjem az asszociációt.

Tudom, hogy nem valami finoman írtam, de véleményt kértél.

A másik, hogy rengeteg olyan keresztnév van, ami ma azért különleges, mert ezer éve nem adják a gyerekeknek, de azért hagyományos nevek.

Pl. Lehel, Pál, vagy akár a Gellért,vagy egy csomó másik ilyen, válasszatok inkább ilyet!

Üdv!

2011. márc. 14. 21:48
 23/26 anonim ***** válasza:
Mendelről Mendelson jutt eszembe. Szerintem feltűnési viszketegség ilyen neveket adni. Lehet, hogy neked tetszik, de a gyerek fogja kárát látni ha a neve miatt atrocitások fogják érni. Én tudom miről beszélek, mert a nevem (Paulina) is ilyen.
2011. márc. 15. 16:02
 24/26 anonim ***** válasza:
Végül milyen nevet választottatok?
2013. febr. 12. 22:28
 25/26 A kérdező kommentje:
A fiam Belián lett . Beleszeretett az apja, és én is. Belinek becézzük,de most tanul beszélni, és azt mondja ha kérdik ,hogy hívják BEBE.. :-D
2013. aug. 11. 13:10
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Grat! Aranyos lehet a kicsi Bebe! :))))
2013. aug. 11. 23:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!