Hogy tetszik nektek a Mendel, vagy a Gellén fiú név?

10:36-os vagyok.Így van, szubjektív dolog.(Mondjuk véleményt is úgy illik mondani, hogy ne bántsunk meg másokat!)
E két név van, vagy van még a tarsolyban?

Van időtök még akkor!Mondjuk mi is így voltunk, aztán annyira megragadt a név, hogy maradt.De azért mielőtt megkapja, a szülőszobán jól megnézzük, hogy illik-e?
Volt olyan ismerős, akik biztosak voltak benne, hogy apuka nevét nem kapja, erre, mikor meglátták a gyerkőcöt, más már nem is lehetett.Azért ez se semmi.

Az én férjem nem akarta, hogy az ő nevét kapja-nálunk apukám nevét kapta a bátyám, hát, nem volt egyszerű sokszor.
Most nagypapa nevét adjuk a gyereknek-büszke is nagyon!:)
Boldog babavárást.És ne foglalkozz senkivel-ez a jó ebben az egészben, hogy TI, és csakis ti döntitek el, mi lesz a neve.-más meg fogadja el.

A Mendel számomra nagyon furcsa, nem tűnik keresztnévnek. Akkor már inkább a Gellén, bár a Gellért jobban tetszik.
Bocsánat!

Érdekes nevek, azt akartam írni, hoyg egyik sem tetszik, de mire végig olvastam a kommenteket, megváltozott a véleméynem.
Mendelt akkor adnék, ha nincs a családban olyan, aki mindenáron becéz mindenkit, s így Mendinek becézné a fiamaat...
Gellén... azt hiszem, a Gellént választanám.
Boldog babavárást kívánok, és kérlek írd majd meg, ha megszületik a döntés :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!