Ez milyen dolog már? Kissé felkaptam a vizet! Hogy reagálnád le?
Bocsi, de szerintem sem egyből a másikat kellene okolni! Lehet mondták, de én biztosan megkérdeztem volna, hogyha nem is említik, pont emiatt, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe!
De a baba ruha ilyen, mi is kaptunk kölcsönbe, én vigyázok a ruhákra, (mivel, majd a kis tesónak is jó lesz majd) de a gyerek nem! Volt amit hiába vanish-eztem, nem ment ki a folt! De szerencsére 2 body-ra jellemző a 2 nagy zsákból!
Csak az zavar hogy egy ilyen "vackot" képesek visszakérni, ami már amúgy is kopott volt mikor megkaptuk. Ezért nem is vigyáztunk rá,mert nem gondoltam hogy egyszer még visszakérik. Persze ha egy értékes valamiről van szó,és nem ilyen feltűnően használt,akkor vigyázok rá.
A másik hogy 1,5év telt el,ha 5 vagy 10év telik el akkor is visszakérik? Még szerencse hogy nem dobtam ki,mert már jó ideje nem használjuk.
Na mindegy,azért jól felhúztam magam rajta.
Hm, akkor, talán az a legjobb megoldás, ha nagyon foltos, hogy veszel másikat, jobb megoldást nem tudok most.
Bár amikor már a lányom le tudta szedni a rácsvédőt én le is szedtem....
banyek, egy szerencsétlen rácsvédő???? de gáz!
1500ért vettem a rossmannban. na mindegy, mosd ki, add vissza, legyen vele boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!