Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez milyen dolog már? Kissé...

Ez milyen dolog már? Kissé felkaptam a vizet! Hogy reagálnád le?

Figyelt kérdés
Még terhes voltam mikor a férjem egyik munkatársa nekünk adott egy babás dolgot. Egy árva szóval nem mondta hogy majd valamikor visszakéri. Ez biztos mert én is ott voltam. Most már 16hónapos a kislányom,és a munkatárs párja babát vár,és kéri vissza. Ezt ma este közölte a párom,és már holnap reggel vinnie is kell. A gond az hogy elég foltos,mivel nem számítottam rá hogy vissza kell adni,így annyira nem vigyáztunk rá. Eleve használtan kaptuk.
2011. márc. 7. 20:55
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de szerintem sem egyből a másikat kellene okolni! Lehet mondták, de én biztosan megkérdeztem volna, hogyha nem is említik, pont emiatt, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe!

De a baba ruha ilyen, mi is kaptunk kölcsönbe, én vigyázok a ruhákra, (mivel, majd a kis tesónak is jó lesz majd) de a gyerek nem! Volt amit hiába vanish-eztem, nem ment ki a folt! De szerencsére 2 body-ra jellemző a 2 nagy zsákból!

2011. márc. 7. 21:49
 12/37 anonim ***** válasza:
67%
De mit kaptatok? Egyébként mi is kaptunk ruhákat és én sem gondoltam volna, hogy vissza kell adni, de valahogy úgy hozta egy beszélgetés pár hóval később. Bár én akkor már pár ruhát tovább adtam, én is furcsáltam, hogy vissza kell adni. Én ha már valamit odaadok, akkor már nem kérem vissza. Kölcsön meg nem szeretek adni, mert ki tudja, hogy mennyire vigyáznak majd rá.
2011. márc. 7. 22:00
 13/37 A kérdező kommentje:
Kiságyra rácsvédőt,ami már eleve használt volt. Volt még hozzá egy baldahin de azt egyszer sem használtuk.
2011. márc. 7. 22:08
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi lett foltos? Ne haragudj, de egy baba a rácsvédőn és a baldahinon, amit nem is használtatok, mit tud összekenni?!
2011. márc. 7. 22:09
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Legalábbis nekünk semmi baja nem lett!
2011. márc. 7. 22:13
 16/37 A kérdező kommentje:

Csak az zavar hogy egy ilyen "vackot" képesek visszakérni, ami már amúgy is kopott volt mikor megkaptuk. Ezért nem is vigyáztunk rá,mert nem gondoltam hogy egyszer még visszakérik. Persze ha egy értékes valamiről van szó,és nem ilyen feltűnően használt,akkor vigyázok rá.

A másik hogy 1,5év telt el,ha 5 vagy 10év telik el akkor is visszakérik? Még szerencse hogy nem dobtam ki,mert már jó ideje nem használjuk.

Na mindegy,azért jól felhúztam magam rajta.

2011. márc. 7. 22:14
 17/37 A kérdező kommentje:
A baldahin nem foltos. A rácsvédő az,a lányom párszor beletörölte a kezét,mikor már nagyobb volt folyton letépte.
2011. márc. 7. 22:16
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Hm, akkor, talán az a legjobb megoldás, ha nagyon foltos, hogy veszel másikat, jobb megoldást nem tudok most.

Bár amikor már a lányom le tudta szedni a rácsvédőt én le is szedtem....

2011. márc. 7. 22:23
 19/37 anonim ***** válasza:
28%

banyek, egy szerencsétlen rácsvédő???? de gáz!

1500ért vettem a rossmannban. na mindegy, mosd ki, add vissza, legyen vele boldog.

2011. márc. 7. 22:32
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
2011. márc. 7. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!