Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babám nagyon sirt,...

4 hónapos babám nagyon sirt, felkaptam, de pont hajmosás után voltam, és belemarkolt a hajhabos hajamba, és máris vette a szájába! Baja lesz, hogy lenyelt annyit ami a kezén volt? A pici mája nem megy tönkre? Mégiscsak vegyszer.

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 01:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, semmi baja nem lesz. 2hónap múlva a padlót fogja nyalogatni egész nap, ahoz képest egy kis sampon semmiség.
2010. aug. 30. 01:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

na jó vegyszer, de ha logikusan végig gondolod, ha hajat mosol a zuhany alatt szinte elkerülhetetlen, hogy ne menjen a szádba. Úgyhogy nyilván nem olyn vegyszer ami mérgező lenne. Oké, ha mondjuk felhajtana egy üveggel talán hasmenést okozna.

A másik meg, ha egy kis szappanhabtól tönkre menne a mája valakinek már kihalt volna az emberiség.

2010. aug. 30. 07:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Hajfixáló hab volt csajszik,taft,az sem baj?Rosszul fogalmaztam,bocsika.
2010. aug. 30. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
az sem baj :)
2010. aug. 30. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

te jo ég,ez most komoly?

hidd el semmi baja nem lessz.

2010. szept. 1. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy dobozzal megenne belőle, akkor se lenne komoly baja, nyugi :))) Nem kell ennyire parázni mindentől, 2-3 hónap múlva már tényleg a padlót fogja mnyalni... Az enyém egy időben minden elöl hagyott testápolót, habfürdőt, tusfürdőt megkóstolt (ritkán maradtak elöl, de néha a nagyok kint hagyták). Nincs semmi baja...
2010. szept. 1. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves,megnyugtató válaszokat :)
2010. szept. 9. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!