Nem lesz baja? Mindig koppan a feje a padlón.
:) Nem lesz baja,, ne aggódj!
Ha fájna neki, sírna.
Én a játszószőnyeg alá még tennék egy plédet, vagy takarót. Az jó nagy és puhább, és nem is koppana akkorát :)
Mi ezért vettünk habtapit.
A nappaliban és a konyhában járólap van, de ott többnyire úgyis csak kompozik a leányzó.
A 2 szobában meg hiába van padlószőnyeg, ha alatta ott a kőkemény beton.Koppan a buksi és megy az üvöltés.
Mondjuk az én lányom 10,5 hónapos, de ha fáradt akkor borul ő is spontán, ülésből...Meg amúgy is van, hogy nem elég óvatos és könnyelműsködik.
Ha sír akkor felvesszük, megvigasztaljuk és már mehet is tovább.Valahogyan meg kell tanulnia a közlekedést, ha koppanással, akkor úgy :)
Baja nem lesz tőle, erősek ők mint a bivalyok :)
Igen, habtapi nagyon jó!
De hidd el, mikor majd feláll, durvábbak lesznek az esések. :D Én volt, hogy már idegbajt kaptam mindig mellette állni, úgyhogy egy rongyot tettem egy halász spijába, azt adtam rá. Így is beverte, de nem annyira fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!