Ez milyen dolog már? Kissé felkaptam a vizet! Hogy reagálnád le?
vissza adnám foltosan, hogy lássák nem illik visszakérni, amit egyszer nektek adtak
szégyeljék magukat
de gááázzz! visszaadnám úgy ahogy van!
Én például ezért nem adok kölcsön babaruhát, és nem is fogadom el. amit adok, azt örökbe, és én is csak olyat fogadok el, mert mindenki máshogy mos, nem lehet garantálni, hogy épp marad, sose lehet tudni egy gyereknél. Majd így rájönnek, hogy vagy adok, vagy nem!
Mi adu k egymásnak dolgokat, de kimondatlanul is tudjuk, hogy csak kölcsönbe. Ha valamit már nem használunk,, kinőttük akkor megy vissza a gazdájának. Szerintem ők is így vannak vele, mint mi, a mi baráti társaságunk, és ezért nem szólt, mert ha örökbe adta volna, akkor biztosan most nem kérnék vissza.
Szerintem mond el neki, hogy te hogy értetted, és beszéljétek meg, vagy vedd meg neki.
Próbáld elkérni a számukat és megbeszélni vele, de nem írod mi az, mert más 3 db ruha és más egy hordozó,babakocsi (összegben)
Félreértés bármikor lehetséges, és felnőtt emberek vagyunk, lehet hogy te értettél valamit félre, de lehet hogy ő, beszéljétek meg.
Hát, nálunk is hasonló helyzet van....Pár éve a férjem KÖLCSÖN adott babakocsit, hordozót, kádat (úgy, hogy én már csak az eltűnésüket vettem észre), most terhes vagyok és visszakérjük. Mi mondjuk egy hete kértük, hogy az áprilisi hónapban adják vissza, hagytunk időt.
De, lehet, nálatok hogy a férfiak "elbeszéltek" egymás mellett. Mert alap, hogy megkérdezni KÖLCSÖN vagy ÖRÖKBE. Ne a másikra haragudj, inkább a két férfi érthette félre egymást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!