Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kis felmérés: Milyen babakocsi...

Kis felmérés: Milyen babakocsitok van (volt/lesz)?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok és nagy babakocsi mániás:-)

Ha van kedvetek megírnátok, hogy hol laktok(nagyváros, falu stb.) és mennyi idősek vagytok?

Köszi

2011. márc. 7. 17:58
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

Graco Quattro Tour Deluxe

4,5 éve vettük, a 2. babámmal használjuk jelenleg.

Egy kisvárosban lakunk Bp. mellett, 30 éves vagyok.

Számomra ez a tökéletes kocsi. Autóval járok, de persze ha tömegközlekednem kellene, akkor biztosan nem ezt választottam volna, mert bazi nehéz.

Viszont cserébe tök stabil és egy kézzel is gond nélkül lehet irányítani, ami egy rohangáló, bicikliző nagytesó mellett igencsak jó érv mellette :)

Persze 4,5 év alatt jó pár új fajta babakocsi megjelent már, biztosan van ennél jobb is, de én nem bántam meg.

Most gondolkodunk, hogy kéne venni egy kisebbre összecsukható sportkocsit, de nem merek, mert az olcsóbbak olyan ingatagok, 50-et meg nem fogok kiadni azért, hogy heti 1x használjuk, ha elmegyünk vhová...

2011. márc. 8. 07:24
 42/57 anonim ***** válasza:
Phil&Teds Sport; megyeszékhely; 28 éves vagyok
2011. márc. 8. 08:52
 43/57 anonim ***** válasza:

Egy Baby Top Travel babakocsim van.

Kisvárosban lakunk,26 éves vagyok,első babám,ő már 6 hónapos

2011. márc. 9. 15:34
 44/57 anonim ***** válasza:
Az első babakocsink Graco volt a második Hauck ,ezek 2gyerkőcöt kiszolgáltak ,most pedig egy Baby Design Travel -ünk van azzel járkálunk 17hónapos kisfiammal!
2011. márc. 11. 10:32
 45/57 anonim ***** válasza:
Fekete színű Hauck Condor All in one babakocsink van, én 32 éves vagyok, Pécshez lakom közel és a kisfiam ma 3 hónapos.
2011. márc. 11. 10:57
 46/57 anonim ***** válasza:
Retrus planet. Nagy kerekű, kényelmes a babának, könnyen tolható vacak utakon (kisváros). Bár nem a legmodernebb, nekem így is ez volt a legmegfelelőbb. én 36 éves voltam, mikor a lányom született (az előőknek Peg Perego volt, a klasszikus változat).
2011. márc. 11. 11:11
 47/57 anonim ***** válasza:
Pierre Cardin Ps682. vidék, 35/N
2011. márc. 11. 11:41
 48/57 anonim ***** válasza:

Bp

Baby Merc

2011. márc. 11. 12:21
 49/57 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam.

34 vagyok s 4 gyerkőc anyukája

2011. márc. 11. 12:22
 50/57 anonim ***** válasza:

ABC design, Cobra

28 éves vagyok és városban élünk.

Szerintem tökéletes és gyönyörű. A férjem választotta, szerintem ehhez férfi szem kell, hiszen mégis csak kocsiról beszélünk. :)

2011. márc. 11. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!