Kis felmérés: Milyen babakocsitok van (volt/lesz)?
Kíváncsi vagyok és nagy babakocsi mániás:-)
Ha van kedvetek megírnátok, hogy hol laktok(nagyváros, falu stb.) és mennyi idősek vagytok?
Köszi
Graco Quattro Tour Deluxe
4,5 éve vettük, a 2. babámmal használjuk jelenleg.
Egy kisvárosban lakunk Bp. mellett, 30 éves vagyok.
Számomra ez a tökéletes kocsi. Autóval járok, de persze ha tömegközlekednem kellene, akkor biztosan nem ezt választottam volna, mert bazi nehéz.
Viszont cserébe tök stabil és egy kézzel is gond nélkül lehet irányítani, ami egy rohangáló, bicikliző nagytesó mellett igencsak jó érv mellette :)
Persze 4,5 év alatt jó pár új fajta babakocsi megjelent már, biztosan van ennél jobb is, de én nem bántam meg.
Most gondolkodunk, hogy kéne venni egy kisebbre összecsukható sportkocsit, de nem merek, mert az olcsóbbak olyan ingatagok, 50-et meg nem fogok kiadni azért, hogy heti 1x használjuk, ha elmegyünk vhová...
Egy Baby Top Travel babakocsim van.
Kisvárosban lakunk,26 éves vagyok,első babám,ő már 6 hónapos
Utolsó voltam.
34 vagyok s 4 gyerkőc anyukája
ABC design, Cobra
28 éves vagyok és városban élünk.
Szerintem tökéletes és gyönyörű. A férjem választotta, szerintem ehhez férfi szem kell, hiszen mégis csak kocsiról beszélünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!