Csak kíváncsiságból egy kis "felmérés"!?
Hány kg voltál terhesség előtt, a terhesség végén, közvetlen szülés után és szülés után pár hónappal? :-)
És hány cm magas vagy? :-)
Köszi a válaszod előre is! :-)
elején:51 kg
végén: 57.5 kg
szülés után 52kg
pár hónappal utánna 48 kg.
165 cm
szívesen.
Terhesseg elott: 58kg
Terhesseg vegen: 66kg
Kozvetlen szules utan: 59kg
Szules utan par honappal: 61kg :( Sajnos en hiztam szoptatas alatt.
171cm vagyok.
Előtte:60kg
Végén:72kg
Közvetlenül szülés után:61kg
4hónap elteltével:66kg
178centi vagyok
Szülés előtt 57 kg
Végén:68kg
Szülés után:59 kg
Rá 2 hétre: 57 kg
pár hónap múlva:54-55 kg
168 cm
Terhesség előtt: 50kg
Terhesség végén: 59kg
Közvetlen szülés után: 53kg
Szülés után pár hónappal: 48kg ...és ennyi is maradtam.
164 cm vagyok
165 cm vagyok.
Mindhárom terhességnél 50 kg alatt voltam, általában 47-49-kg:(
A legtöbb hízás a harmadiknál volt, 62 kg lettem.
A másik kettőnél 10 kg-ot híztam. A gyerekek egy héttel előbb születtek, 3kg-mal.
Mindhárom szülés után fél éven belül ismét 50 kg jó, ha voltam, sajnos...
2. terhsség
terhesség előtt:67 kg
szülés után (2 héttel mértem először): 67 kg
pár hónappal:nagyjából uyganannyi
Most 2 évvel a szülés után: 63,5 kg vagyok
Akkor voltam utoljára ennyi, amikor majdnem 12 éve terhes lettem a fiammal, 60 kg alá szeretnék menni.
170 cm magas vagyok
171 cm magas vagyok
terhesség előtt:63kg
terh. végén :78kg
közvetlen szülés előtt:81kg!!! a víz miatt, de mint kiderült minden ami rajtam volt a babán lepényen kívül, az víz volt, mert a kórházból már 65 kg-mal mentem haza, minden lement 3 nap alatt.
7 hónap múlva: 66 kg:-DDD (a tej miatt nem merem visszafogni magam a kaján...hát így vagyok:-)))
csupa bombanő anyuka :D
én még nem szültem, de előre félek, mert most vagyok 85 kg. ha 70 lennék, már áldanám az eget :D
szóval az a minimum, h le kell fogynom mielőtt teherbe esek, különben a 9. hónap végére kb úgy néznék ki mint egy bálna :D
anyum példájából tudom, hogy ő is nagyon hajlamos a hízásra, asszem olyan 90 kg volt, mikor megszült engem, 165cm magas...
én 175 vagyok. szóval előbb minél inkább lefogyni, hogy ha hízok is, akkor se lépjem túl a mostani a súlyomat...
Akkor én vagyok az atombomba :)
1. terhesség előtt 74 kg
szülőszobán 102 kg
szülés után két héttel 88 kg, ezt tartottam 9 hónapig (szoptatás), majd egyből teherbe estem ketteskével
2. teherbeesés 88 kg
szülőszobán 102 kg
szülés után két héttel 88 kg
Négy hónapos korától kezdtek leolvadni a kilók, szülés után 1 évvel már újra 74 kg voltam (huszonéves korom óta ez a versenysúlyom)
Mindehhez 166 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!