Ez valami új trend? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Nekem eszembe sem jutott:)
Nagyon netfüggőnek kell lenni ahhoz,hogy valaki ott netezgessen,miközben tágul...
Hát fura. De az y-generáció már csak ilyen :)
A minap a facebookról tudta meg egy ismerősöm, hogy a férje elválik tőle mert új barátnője van. Tehát a nagyvilág mindent előbb tudott, mint a család. Szóval én már semmin sem csodálkozom. :)
Mi filmet neztunk. :-)
Igaz, nekem akkor fajasaim nem voltak, inditott szulesem volt, elotte antibiotikumot kaptam, szoval tisztan harom orat kellett ott ulnunk, majd ismet antibiotikum es csak utana kezdtek az elokeszitest, inditast.
Nem is jarkalhattunk ki-be nyilvan, be sem jottek hozzank. A ferjem telefonjan voltak sorozatok, gyilkos elmek, family guy, eleg nagy volt a kepernyo, szoval mi ucsorogtunk a kanapen es filmeztunk.
Nem elso gyerek, egyaltalan nem izgultunk. Sokat is vagyunk egyutt, nem akkor kellett kibeszelnunk a vilag dolgait, a szulesrol meg nem akratam beszelgetni.
Netem nekem a korhazban nem volt, viszont laptop igen, egy agyas szobaban voltam, a babam kb allandoan evett/aludt, en pedig nem vagyok nagy alvasigenyu, napi 5-6 ora alvas tobb, mint eleg. Igy eleg sokat unatkoztam, konyvet vittem be, de az elso este kiolvastam. Elvileg volt tv a szobaban, de taviranyito nem es nem akartam allandoan le-fel ugralni, hogy kapcsolgassam, illetve a hang is zavart. Igy amikor a babam aludt, akkor szinten filmeztem a laptopon fulhallgatoval, az egyik fulemen volt, a masikon nem, igy hallottam a picit is, vagy azt, ha kopogtatnak.
ÁÁ, eszembe sem jutott.
2008 és 2010-ben szültem, volt laptopom.
Na igen, utolsó! Én tegnap láttam a legfrissebb vajúdás közvetítő kérdést, és nem ez volt az első...
Sőt, viszonylag sok hasonlót olvastam már itt. És persze mindenki drukkol, és várja a fejleményeket.
Aki meg le meri azt írni, hogy talán nem a neten kéne lógni, azt meg a sárga földig lepontozzák, és még őt b@szogatják, hogy mit szól be.
Nekem ez nagyon furcsa.
Lehet, hogy én vagyok nagyon prűd (bár NEM tartom magam annak), de én úgy gondolom, hogy rajtam, és esetleg a páromon kívül senkinek semmi köze ahhoz, hogy én mikor, és hogyan vajúdok. Illetve a nagyon szűk család izgulhat kint a folyosón.
Na de hogy bevonulok egy szülőszobába, viszem magammal a kis laptopomat, és elkezdem egy fórumon kommentálni az eseményeket, nem magammal, a születendő gyerekemmel, és a párommal, hanem vadidegen emberekkel foglalkozom, ez nekem sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!