Ez valami új trend? Csak kíváncsiságból kérdezem.
A telefont max arra tudtam volna hasznalni, hogy szoritsam a fajasok alatt.
Mindkettonke ki volt kapcsolva es csak akkor kapcsolta vissza a ferjem amikor mar vartak engem.
Idonk lett volna netezni, mert eleg hosszu volt a szules, de kedvem nem lett volna....es oszinten eszembe sem jutott.
Amikor elfolyt a vizem bementunk amkorhazba, ugy, hogy reggeltol voltak fajasaim.
Masnap hazakuldtek, hogy lehet lesz meg 2-3 nap mire kitagulok elegge.Akkor jelentettem anyukamnak es apukamnak, hogy elek meg, nincs baj es legyenek turelemmel (kulfoldon elunk igy nem tudtak velem lenni).
Persze az egesz csalad rogton irogatni kezdett, hogy jajj csak vaklarma volt Ok meg hogy megremultek stb stb
meg, hogy nem is a magzatviz folyt el ha hazaengedtek es akkor ez hianyzott a legkevesbe ...
a.5 napja 8-10 perces fajasaim voltak es alig vartam, hogy lerazhassam a rokonokat.
2 ora mulva mehettunk is vissza, mert 5 perces fajasaim lettel.
Masnap hajnalra lett meg a lanyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!