Kis felmérés: Milyen babakocsitok van (volt/lesz)?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok és nagy babakocsi mániás:-)
Ha van kedvetek megírnátok, hogy hol laktok(nagyváros, falu stb.) és mennyi idősek vagytok?
Köszi
2011. márc. 7. 17:58
1/57 anonim válasza:
Retrus nagykerekű és nem bolygokerekű
2/57 anonim válasza:
Hauck Malibut szeretnénk, ha adna el nekünk valaki. 27L Bp
3/57 anonim válasza:
Nekem azt hiszem piros volt, no-name, kissé műbőr jellegű, később abban tologattam a játékbabáimat - biztos nem ez volt a kérdés, de én szó szerint értelmeztem: nekem ilyenem volt :D (azt nem tudom, a leendő gyermekemnek milyen lesz, az még kicsit odébb van)
26/N
4/57 anonim válasza:
Petit Star Zia, a kislányom 15 hónapos (én 26 éves). Az első kocsink Retrus elöl nagy kerék, hátul dupla bolygós. Városban lakunk (Gödöllő).
5/57 anonim válasza:
Giraffe Club SH-269A babakocsink van. 26 éves vagyok és falun lakom. :)
6/57 anonim válasza:
Kék színű, Graco Quattro Tor Deluxe nevű babakocsink van. Már nem használjuk, 2 éves a kislányunk. Mellette egy Pierre Cardin sportkocsit is vettünk neki, azt még használjuk egy ideig.
7/57 anonim válasza:
Ja, és 29 éves vagyok. Csak nem értem, ez miért fontos...
8/57 anonim válasza:
Coletto Austin a3 van,elővárosban lakunk.
9/57 anonim válasza:
Teutonia Lambda
30 és németországban falun lakom, de rengeteget járok bevásárló központba vagy a városba, az erdei utakon is jó, de ez inkább városi kocsi. és szuper jó, egykézzel a repülötéren egyedül is egyszerü volt.
10/57 A kérdező kommentje:
az egésznek nincs sok jelentősége, csak kíváncsi vagyok. Azért érdekel, hogy mennyi idősek vagytok, hogy más kocsit választanak-e a 20-as vagy 30-asok, esetleg fiatalabbak, idősebbek. ennyi
2011. márc. 7. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!