Kis felmérés: Milyen babakocsitok van (volt/lesz)?
Kíváncsi vagyok és nagy babakocsi mániás:-)
Ha van kedvetek megírnátok, hogy hol laktok(nagyváros, falu stb.) és mennyi idősek vagytok?
Köszi
3 nagy kerekű Chipolino Futura VIP - a "nagy", sétálós kocsink ( [link]
Peg Perego Aria - a "BKV-zó" sport kocsink ( [link]
Szeretem mindkettőt, de a naggyal nem lehet BKV-n közlekedni, a kicsi meg nagyon rázkódik ha rossz utakon járunk! De még így is büszke vagyok magamra, hogy 2 babakocsival megoldottuk a dolgot! :))) Egyébként szerintem nincs tökéletes kocsi, olyan ami mindig minden körülmények között, minden terepre, minden időben alkalmas! Vagy kicsi a kereke, vagy nagy a súlya, vagy nem elég tágas, stb....
Ja és Budapesten élünk (II. kerület), és 25 éves vagyok!
Szia!
Nekünk egy noname, batár, nagy kerekű, mindenen átmenő kocsink volt elsőre. Falun lakunk, nem kellett cipekednem, imádtam. A sportkocsi egy Esprit, fekete, karfás, kis kerekű, bolygósítható. Ezt is imádtam.
Falun lakunk, 34 vagyok. És még annyit, hogy mind a 2 kocsit örökli a hamarosan születő tesó, mert simán kibírnak még egy gyerkőcöt.
SZIA!
hú én is nagy mániás vagyok ám le sem merem írni mennyi volt eddig :-)de nekünk a Maxi Cosi Mura 3-om a favorit de van mellette egy Cybex Topazom is esernyőnek 33-éves vagyok ha lesz még babám Stokke-t vagy Recaro Babyzent veszek mert a fiam májusban lesz 2-éves a Mura már elég nekünk!
Kaptunk két kocsit, az egyik egy Roan, amit sosem használtam, árulom.
A másik egy Pierre Cardin Travel System, amit nagyon szeretek, könnyű vele közlekedni, akár egy kézzel is irányítható.
Viszont a következő babánál nagyon szeretnék egy Espiro Vector-t, most próbálom megideologizálni, hogy miért is kell új. Persze nem magamat kell meggyőznöm, hanem a családot. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!