Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kis felmérés: Milyen babakocsi...

Kis felmérés: Milyen babakocsitok van (volt/lesz)?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok és nagy babakocsi mániás:-)

Ha van kedvetek megírnátok, hogy hol laktok(nagyváros, falu stb.) és mennyi idősek vagytok?

Köszi

2011. márc. 7. 17:58
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

3 nagy kerekű Chipolino Futura VIP - a "nagy", sétálós kocsink ( [link]

Peg Perego Aria - a "BKV-zó" sport kocsink ( [link]

Szeretem mindkettőt, de a naggyal nem lehet BKV-n közlekedni, a kicsi meg nagyon rázkódik ha rossz utakon járunk! De még így is büszke vagyok magamra, hogy 2 babakocsival megoldottuk a dolgot! :))) Egyébként szerintem nincs tökéletes kocsi, olyan ami mindig minden körülmények között, minden terepre, minden időben alkalmas! Vagy kicsi a kereke, vagy nagy a súlya, vagy nem elég tágas, stb....

Ja és Budapesten élünk (II. kerület), és 25 éves vagyok!

2011. márc. 7. 20:37
 32/57 A kérdező kommentje:
tényleg nincs tökéletes babakocsi, de örülök, hogy sokan válaszoltok!
2011. márc. 7. 21:38
 33/57 anonim ***** válasza:
bergon 2dx. nagy sétálós kocsi, amúgy imádom, és egy Baby Design mini, könnyű sport, szuper!
2011. márc. 7. 22:22
 34/57 anonim ***** válasza:
ja! 25 leszek, 11 hónapos a kisfiam. én is cserélgetném szívesen, csak nincsen annyi pénzem. :)) használtat meg nem vennék.
2011. márc. 7. 22:23
 35/57 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk egy noname, batár, nagy kerekű, mindenen átmenő kocsink volt elsőre. Falun lakunk, nem kellett cipekednem, imádtam. A sportkocsi egy Esprit, fekete, karfás, kis kerekű, bolygósítható. Ezt is imádtam.

Falun lakunk, 34 vagyok. És még annyit, hogy mind a 2 kocsit örökli a hamarosan születő tesó, mert simán kibírnak még egy gyerkőcöt.

2011. márc. 7. 22:23
 36/57 anonim ***** válasza:
szia. 1 évig használtunk bergon babakocsit, pontos márkát nem tudok, használtan vettük 35ért. sportkocsink az egy pierre cardin ps 625ös volt, 29ért vettem, szart se ér. tiszta gagyi.
2011. márc. 7. 22:58
 37/57 anonim ***** válasza:

SZIA!

hú én is nagy mániás vagyok ám le sem merem írni mennyi volt eddig :-)de nekünk a Maxi Cosi Mura 3-om a favorit de van mellette egy Cybex Topazom is esernyőnek 33-éves vagyok ha lesz még babám Stokke-t vagy Recaro Babyzent veszek mert a fiam májusban lesz 2-éves a Mura már elég nekünk!

2011. márc. 7. 23:02
 38/57 anonim ***** válasza:
23.02-es vagyok kimaradt hogy Pest mellett ugyan de falun lakom !
2011. márc. 7. 23:08
 39/57 anonim ***** válasza:

Kaptunk két kocsit, az egyik egy Roan, amit sosem használtam, árulom.

A másik egy Pierre Cardin Travel System, amit nagyon szeretek, könnyű vele közlekedni, akár egy kézzel is irányítható.

Viszont a következő babánál nagyon szeretnék egy Espiro Vector-t, most próbálom megideologizálni, hogy miért is kell új. Persze nem magamat kell meggyőznöm, hanem a családot. :))

2011. márc. 8. 03:53
 40/57 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ez lemaradt: 29 éves vagyok, és Kaposváron élünk.
2011. márc. 8. 03:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!