Kis felmérés: Milyen babakocsitok van (volt/lesz)?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok és nagy babakocsi mániás:-)
Ha van kedvetek megírnátok, hogy hol laktok(nagyváros, falu stb.) és mennyi idősek vagytok?
Köszi
2011. márc. 7. 17:58
11/57 anonim válasza:
BBY Grip and Go Én szeretem.A fiam 15hónapos....városban tökéletes! :) Mi is Gödöllőn vagyunk!:)
12/57 anonim válasza:
ja! 18:18-as vagyok! az lemaradt hogy 21éves vagyok! :)
13/57 anonim válasza:
Corrado p2:) Falun rossz utak miatta választottuk ezt
14/57 anonim válasza:
Piros Cam Combi Family, falun lakunk, 30 éves vagyok
15/57 anonim válasza:
Pierre Cardin, nagyváros (bár relatív, szerintem Párizs elégé az :D), 25 éves vagyok.
16/57 anonim válasza:
25 éves vagyok,kisvárosban lakom.Első egy Giordani 3 per 8 volt(ma adtam el),az mellé vettünk egy Pierre Cardin PS647et,aztán egy Jané Powertwin testvérkocsit,aztán még egy Jane Slalomot.És most nagyon szemezek egy Espiro Magiccel,vagy egy Hauck Malibuval,vagy valami hasonlóval:-)) De akkor előtte szeretném eladni a PC.-t. Örülök hogy nem csak én vagyok babakocsi mániás!Neked mid volt eddig??
17/57 anonim válasza:
Mi falun lakunk. Nekünk is nagy fix kerekű Retrus mint az elsőnek. És buszozni egy kis esernyőre csukható ABC Design.
18/57 anonim válasza:
Ilyen volt (Giraffe Club), hordozóval. Csak a miénk narancssárga-szürke volt. Már nem használjuk, nincs is már meg, mert már 3 éves a fiam.
Amúgy nagyvárosban lakunk (Pécs), sokat buszoztunk is ezzel a kocsival. És most 24 éves leszek következő hónapban (sajnos :S )
19/57 anonim válasza:
pierre cardin ps 682-t vettünk, a használata még várat magára 1-1,5 hónapot remélem:D, 24 éves vagyok,és városban élünk.
20/57 A kérdező kommentje:
azta milyen vegyes a felhozatal:-)
Mi egy PC travell systemmel kezdtük, aztán volt még egy pc a multifunkciós, aztán egy osztrák 3 kerekű túrázáshoz, aztán jöttek a quinny-k. most valami 3 kerekű több funkciósat keresek.
2011. márc. 7. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!