Kérhetem a páromat, hogy a kisbabánk születése utáni két hétben ne hozza láthatásra a gyerekét?
Figyelt kérdés
Érthető ez? 100%-ban lesz szükségem, szükségünk a figyelmére, de nagyon sokat van itt a gyerkőc, így mellette ez nem menne... Valaki megsértődne ezért?2011. márc. 6. 15:43
21/24 anonim válasza:
7:37-es: legyen olyan első két heted, mint nekem volt.
22/24 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Köszönöm, de biztosan nem lesz, nekem már nem lehet több gyerekem....
23/24 anonim válasza:
Aranyom, ez nem jókívánság volt...
24/24 anonim válasza:
egy újszülött nem 3 óránként szopik, nem ismeri az órát..Szülés után pedig hullafáradt az ember. A kislányom nagyon szereti öcsikéjét, mert együtt lakunk, odafigyeltem , amennyire tudtam, hogy ne alakuljon ki túlzott féltékenység. Viszont emberek vagyunk, és a kérdező most kezdi meg az előző kapcsolatból, előző szerelemből született gyereket szépen lassan leépíteni, mert féltékeny rá, mert nem szereti.. ennyi.Ezt érzi! és a feje tetejére állhat 3, és 4 hét múlva sem fogja szeretni, nem lesz hozzá frissebb, stb. Akkor az lesz, hogy nem telt le a 6 hét, fáradt vagyok, ne hozd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!