Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El hozhatom a gyermekemet láthatásra akkor is ha ő magától nem akar jönni, és sír?
A kislányom 3 éves. A végzés szerint tegnap óta elhozhatnám otthonomba, de az exnejem és szülei nagyon ellenzik.
Szerintük még hetekig barátkoznom kellene a gyerekkel hogy önszántából jöjjön el.
Elhozni elhozhatod
alap esetben azt mondanám,hogy inkább barátkozz vele az anya társaságában,de mivel valószinű te irtad másik kérdésben az előbb,hogy mit művel a kedves anya és nagyszülő,ezért elhozod sirva és megbarátkozik
vagy "barátkozz" vagy kérj semleges területen, pl a családsegítőben láthatást.
Erővel ne hozd el. Remélem fel sem merült benned, és a gyerek nem csak egy zsarolási eszköz a kezedben, hanem tényleg szereted.
Kedves Kérdező!
Remélem nem teszed ezt meg. Remélem nem viszel magaddal egy síró gyermeket csak azért, mert jogod van hozzá!
Szerintem egyébként a gyermeknek van joga a szüleihez, és nem fordítva, de ez egy másik kérdés.
Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet, de kérlek, ha szereted őt, ne erőltesd, hanem próbáld megszerezni a bizalmát! Egyébként miért nem akar veled menni? Az én 17 hónaposom simán elvan az apjával...
A hányás valószínű a sírástól van. Próbálj beszélni az exszel, a gyerek érdeke is, hogy jóban legyen veled, szerintem az egyetlen megoldás, ha először hármasban találkoztok, de ehhez kell az ő együttműködése. Nem tudom ez mennyire kivitelezhető, de én láttam már olyan porig megalázott elvált nőt, aki a gyerekének azt tanította, hogy apu nagyon szeret és akármennyire is dühös volt az exférjére az apa gyerek kapcsolatot segítette. Azóta is szeret a lány az apához menni, pedig már felnőtt, és így mégis két szülővel nevelkedett.
Próbáld megoldani a volt feleségeddel és minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!