Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El hozhatom a gyermekemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El hozhatom a gyermekemet láthatásra akkor is ha ő magától nem akar jönni, és sír?

Figyelt kérdés

A kislányom 3 éves. A végzés szerint tegnap óta elhozhatnám otthonomba, de az exnejem és szülei nagyon ellenzik.

Szerintük még hetekig barátkoznom kellene a gyerekkel hogy önszántából jöjjön el.

2011. ápr. 4. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Elhozni elhozhatod

alap esetben azt mondanám,hogy inkább barátkozz vele az anya társaságában,de mivel valószinű te irtad másik kérdésben az előbb,hogy mit művel a kedves anya és nagyszülő,ezért elhozod sirva és megbarátkozik

2011. ápr. 4. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
A gyerek még nagyon kicsi! Ha erővel leviszed, mondván, hogy jogod van, szerinted ő azt hogy érzékeli? Ha szereted a lányodat,megvárod, míg valóban menni akar veled.
2011. ápr. 4. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

vagy "barátkozz" vagy kérj semleges területen, pl a családsegítőben láthatást.

Erővel ne hozd el. Remélem fel sem merült benned, és a gyerek nem csak egy zsarolási eszköz a kezedben, hanem tényleg szereted.

2011. ápr. 4. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező!

Remélem nem teszed ezt meg. Remélem nem viszel magaddal egy síró gyermeket csak azért, mert jogod van hozzá!

Szerintem egyébként a gyermeknek van joga a szüleihez, és nem fordítva, de ez egy másik kérdés.

Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet, de kérlek, ha szereted őt, ne erőltesd, hanem próbáld megszerezni a bizalmát! Egyébként miért nem akar veled menni? Az én 17 hónaposom simán elvan az apjával...

2011. ápr. 4. 20:44
 5/13 A kérdező kommentje:
azért nem jön el velem mert az anyja mindent megtesz hogy távol tartsa tőlem.nehéz találkozót is szervezni mert kitalál valami ürügyet hogy elmaradjon.de ha sikerül találkozni vele akkor meg sír és hányni szokott és hamar haza viszik.
2011. ápr. 4. 21:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Elhozhatod de ha lehet inkább otthon legyél vele vagy a közeli játszótéren hogy ne féljen töled ha elnyered a bizalmát az anya már hiába uszitja ellende csak légy türelmes és kitartó. Ha az anya nem engedi a láthatást hívj rendört most tisztázd hogy nem vagy zsarolható.
2011. ápr. 4. 21:20
 7/13 anonim ***** válasza:

A hányás valószínű a sírástól van. Próbálj beszélni az exszel, a gyerek érdeke is, hogy jóban legyen veled, szerintem az egyetlen megoldás, ha először hármasban találkoztok, de ehhez kell az ő együttműködése. Nem tudom ez mennyire kivitelezhető, de én láttam már olyan porig megalázott elvált nőt, aki a gyerekének azt tanította, hogy apu nagyon szeret és akármennyire is dühös volt az exférjére az apa gyerek kapcsolatot segítette. Azóta is szeret a lány az apához menni, pedig már felnőtt, és így mégis két szülővel nevelkedett.

Próbáld megoldani a volt feleségeddel és minden rendben lesz :)

2011. ápr. 4. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Mindig a gyerek sínyli meg a válást a legjobban. De te mutasd meg neki, hogy férfi vagy. Nem apa.
2011. ápr. 4. 22:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd.Akkor inkább várd meg amig nagyobbacska lesz.Addig csak látogasd,vigyél neki mindig egy kis apróságot de soha ne legyél erőszakos vele.Időbe fog telni,de egyszer csak azt fogod látni,hogy szivessen elmegy veled.
2011. ápr. 4. 23:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Persze nem tudhatom, hogy pontosan mi a helyzet, hogy toled fel-e a gyerek es miert, de az elozo es a mostani kerdesed/kommentarod alapjan siman el tudom kepzelni, hogy a hulye exed es exanyosod valamivel beeteti a gyereket, hogy hanyjon es hazavihessek mielobb. Es ha mar akkor sir, amikor meglatod (pl mar hallod, amikor csongetsz naluk), az is lehet, hogy kicsit racsapnak, hogy sirjon es igy ne vihesd. En elvinnem a gyereket, de igyekeznek egy kozeli jatszohazba peldaul, vennek neki edesseget es szorpot, hogy jol erezze magat veled biztosan. Igy, ha nem hozod el es szinte sohasem talalkozol vele 5 percnel tovabb, eselytelen, hogy barmifele kapcsolatod legyen a gyerekkel :( Fel a fejjel, bizz benne, hogy egyszer csak nem sirva fogad...
2011. ápr. 5. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!