Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettő éve elváltam, a gyermekemet annyira "húzták", hogy több, mint egy éve nem láttam. A tartásdíjat fizetem rendesen, de minek? Lehet ezt csökkenteni vagy mit csináljak?
A tartásdíj csökkentésére szerintem nincs lehetőség.
hacsak anyagi körülményeid nem változtak.
A helyedben inkább próbálnám a kapcsolatot felvenni, elérni a gyermek láthatását. Amíg nem késő.
Ha nem keresed a gyerek társaságát, ő maga fog eltávolodni tőled, mindenféle külső hatás nélkül is.
Minden esetben a biróságra vagy a gyámhatóságra menni, mikor anya nem adja a gyereket. Anyát hatalmas összegekre birságolják majd, egyre többre.
A gyerektartást fizetned kell, az a gyereked fenntartására kell, nincs köze a láthatáshoz.
8:40 - "Ha fizetsz,akkor láthatod a gyereket is."
Ez nem üzlet, ha nem tud fizetni akkor sem szünetel a láthatási jog, azt nem pénzzel váltjuk meg.
Ellenben csökkenteni sem lehet a tartásdíjat, amit saját megélhetésének akadályai esetén is behajtanak.
15:24 sajnálom,de hidd el így van!
A tesóm gyerekének az apja hagy maga után kivetni valót és a bíróság azt mondta,hogy ha az apuka fizet,akkor láthatja a gyerekét...szóval ezt nem én találtam ki...
Ne vitatkozzunk, vissza lehetne fejtegetni egészen az Alkotmányig.
Tartásdíjat kötelező fizetni, ha akarja látni a gyermekét, ha nem. - A láthatás joga ehhez nem köthető.
A Te Bíróságod logikája szerint, időben is annyi órát mutatják meg a lurkót, amennyit fizetnek érte???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!