Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermek láthatásra a Családsegítőbe viszem a gyermekemet, elkisérhet bennünket valamelyik nagyszülő?
Minek?
Ez csak vitát gerjeszthet.
Várjon meg kint,aztán menjetek vásárolni,vagy kávézni.
El tudom képzelni azt a szitut,ahol egy egyébként normális embert elkap az ideg,ha meglátja,apósát,anyósát.
Ez a gyermek napja,nem kellene elrontani.
Miért nem viszel egy könyvet,ha unatkozol?
Ennyire tiltod a gyereket az apjától, hogy csak a családsegítőben találkozhat vele? És még ebbe is feszültséget akarsz vinni? Gratulálok!
Ne vigyél oda senkit, bírd ki azt a kis időt a szülők nélkül!!!
Ha mondjuk félsz a volt párodtól mert zaklatna, vagy agresszív, kötekedő, vigyél nyugodtan társaságot.Senkinek semmi köze, kivel érkeztek egyébként.
Aki ettől bepöccen, az egyébként sem normális, hanem egy korlátozó, hatalommániás.
14.44:abban azért egyetértesz,hogy nem azok hordják a gyereket a családsagítőbe,akik baromi jól megértik egymást?
Mondjak egy sztorit?
elvált szülők,válóok az,hogy a mama a lánya és az unoka mellé a vejét is gyermekként akarta kezelni.Válás után a mama ellehetetlenített minden láthatást,mert a vej nem engedelmeskedett neki.Az igazi vesztes a gyerek,meg az anyja mert soha nem nőhetnek fel.
Kedves válaszolók!
Azon elgondolkoztatok-e, vajon miért a családsegítőbe találkoznak?Nem hiszem, hogy véletlen lenne.
De ugye könnyebb a habos, véres nyálatokat fröcsögtetni...
Igen, elgondolkoztam azon, hogy miért a családsegítőbe viszi a gyereket! Igen, lehet, hogy az apa agresszív, egyébként zaklatná az anyát. De az is lehet, ami az én esetemben történt. A végtelenül önző anya a saját sértettsége miatt minden lehetséges mocskos eszközzel tiltja a gyereket (rendőrségen hamis váddal feljelent, meg akar veretni cigányokkal, stb.) annak ellenére, hogy a gyerek iszonyatosan apás, és szeretne velem találkozni. És azt a minimális láthatást, amit megitéltek, azt sem tudja lenyelni. Azóta is azon agyal, hogyan tudná továbbra is tiltani a gyereket, vagy legalább keresztbetenni ilyen dolgokkal, hogy pl. odahozza a szüleit kiabálni. Szóval elfogult vagyok, továbbra is tartom, hogy NE VIGYE ODA A SZÜLEIT, bírja ki, hogy nem hergeli az apát. Ha pedig az apa agresszív, akkor pedig azért ne hergelje ilyenekkel.
33F
Nem értem, ha ártatlan vagy, miért ítélte meg a bíróság minden alap nélkül a felügyelet alatti láthatást...sajnálom.
De én meg ellenpéldát tudok, nem is egyet.Amikor apuka rendszeresen verte anyukát, de agyereket nem bántotta tettleg, csak szavakkal, mert annak ugye nem marad nyoma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!