Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korától viheti...

Hány hónapos korától viheti el az apa láthatásra a babát, Szabályozhaom e hogy a városból ne vihesse el?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
felugyeleted nelkul nem viheti el 3 eves korig, addig csak latogathatja az altalad meghatarozott helyen, ha nem akarsz talalkozni vele, akkor az altalad kijelolt ideiglenes gyam felugyelete mellett lathatja a kicsit
2010. szept. 26. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hány hónapos, hanem hány éves. Csecsemőt NEM VIHET EL láthatásra, hanem a te lakhelyeden látogathatja, jó esetben amennyiszer csak akarja.

Van olyan elvált apuka, aki minden este meglátogatja a gyermekét, ott van a fürdetésnél, este ő olvas neki mesét.

2010. szept. 26. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Ha szereted a gyereked,akkor nem akadályozod az apukát,hogy akkor lássa a gyereket,amikor akarja. Ha már nem olyan pici,akkor elviheti magával akár más városba is. Legalábbis ez lenne a normális. Ahol nincsensek elválva,ott is előfordul,hogy akár a féléves babát is elviszi más városba az apukája az anyuka nélkül. Miért ne tehetné meg ezt egy elvált apuk is. Természetesen,ha nem alkoholista,mert az egészen más dolog
2010. szept. 26. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Ez érdekes dolog, mert míg együtt van az apa anya, jó a viszony, otthon haggya az anya egyedül a babàval az apukát, rábízza, viheti magàval csavarogni bevàsárolni programokra nagyihoz stb.

De ha megromlik a viszony, elválnak a szülők fordul a kocka, az anya nem szívesen látja a volt párnát, a gyermeke apját, hol ott az apának ugyan annyi joga van mint azok előtt, hisz az az ő gyerrke is, csak sz anyával romlott meg a viszony nem a gyerekével, és az anya féltékeny a gyerekre próbálja eltávítani az apát a gyerekről, hol ott az a gyerek annyira az apáé mint az anyáé!

2010. szept. 26. 22:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszló.Persze hogy ugyanannyi joga van egy apának mint egy anyának,csak hogy ez az apa ott hagyott engem 14 hetes terhesen,úgyhogy elmehet a fenébe!Az ilyen apának milyen joga van szerinted?Aki azt sem tudja hány foga van a gyerekének,soha nem fürdette,nem tudja mik a baba szokásai,miket mond,és csinál....!Akkor miről is beszélünk?Jogokról??
2010. szept. 27. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is egyedül nevelem a kisfiam,ő most 14 hónapos! 6 hetes terhes voltam mikor itt hagyott az apja!

Mi nem mentünk biróságra,ügyvéd előtt kötöttünk megállapodást a láthatásról. Havonta 4szer láthatja az én jelenlétemben,az általam meghatározott helyen,és csak ha betölti a 7-dik életévét akkor viheti el havonta egy napra! Egyébként bírósági uton ugy állapitják meg,h ha betölti a 3 évet utánna viheti az apa el! Én személy szerint ebbe nem egyeznék bele soha! Nem is ismeri a gyerekét az ilyen aki már terhesen elhagyja az anyát! És tökéletesen igazad van,h milyen jogai vannak az ilyennek! Ez nem apa!

2010. szept. 27. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!