Hány hónapos korától viheti el az apa láthatásra a babát, Szabályozhaom e hogy a városból ne vihesse el?
Nem hány hónapos, hanem hány éves. Csecsemőt NEM VIHET EL láthatásra, hanem a te lakhelyeden látogathatja, jó esetben amennyiszer csak akarja.
Van olyan elvált apuka, aki minden este meglátogatja a gyermekét, ott van a fürdetésnél, este ő olvas neki mesét.
Ez érdekes dolog, mert míg együtt van az apa anya, jó a viszony, otthon haggya az anya egyedül a babàval az apukát, rábízza, viheti magàval csavarogni bevàsárolni programokra nagyihoz stb.
De ha megromlik a viszony, elválnak a szülők fordul a kocka, az anya nem szívesen látja a volt párnát, a gyermeke apját, hol ott az apának ugyan annyi joga van mint azok előtt, hisz az az ő gyerrke is, csak sz anyával romlott meg a viszony nem a gyerekével, és az anya féltékeny a gyerekre próbálja eltávítani az apát a gyerekről, hol ott az a gyerek annyira az apáé mint az anyáé!
Én is egyedül nevelem a kisfiam,ő most 14 hónapos! 6 hetes terhes voltam mikor itt hagyott az apja!
Mi nem mentünk biróságra,ügyvéd előtt kötöttünk megállapodást a láthatásról. Havonta 4szer láthatja az én jelenlétemben,az általam meghatározott helyen,és csak ha betölti a 7-dik életévét akkor viheti el havonta egy napra! Egyébként bírósági uton ugy állapitják meg,h ha betölti a 3 évet utánna viheti az apa el! Én személy szerint ebbe nem egyeznék bele soha! Nem is ismeri a gyerekét az ilyen aki már terhesen elhagyja az anyát! És tökéletesen igazad van,h milyen jogai vannak az ilyennek! Ez nem apa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!