Most 17éves vagyok, Angliában élek és jövőre babát szeretnénk a párommal. Ez hogy zajlik itt?
Először nem szeretnék olyan választ kapni, ami arra vonatkozik hogy 17évesek vagyunk.
Szóval. Most még iskolába járunk, angolt tanulunk. Ha minden jól megy, nyárra (vagy ha sikerül,hamarabb)lesz munkánk, igaz még csak part-time, mert kiskorúak vagyunk.
Egy szobát bérlünk, hogy tudjunk spórolni. És év végétől már tudunk full-time-os munkát vállani, amitől több lesz a bevétel. Nem költekezünk feleslegesen, hogy tudjunk egy jó háttérrel rendelkezni.
Nem a segítségre támaszkodunk, de mit kapnánk a babó után?
Hogy zajlanak a vizsgálatok? Mikor és hova kell menni?
Sziasztok !
A nevét nem szeretném leírni, mert ismerősök is járnak az oldalon :)
18 éves voltam, dolgoztam, suliba jártam és egyszer nem jött meg.. De néha volt ilyen, hogy kimaradt, nem foglalkoztam vele, viszont amikor már a 2. Mensi maradt el, akkor teszteltunk. Együtt. Pozitív teszt lett. Ott bőgtünk mind a ketten, de örömünkben, hiába múltunk csak 18, éreztük hogy ő egy ajándék nekünk. Meg küzdöttünk a családdal , mert páran ellenünk fordultak, de mi kialltunk egymás mellet és a pici mellett. Én a sulit félbe szakitottam, de még folytatom. A páromnak jól fizető állása van, szerencsésen találtunk egy privát kis házat, így éljük a családi életünket. Igaz még mindig csak a 21 felé közeledünk , de mi boldogok vagyunk , így teljes az életünk , szeretjük egymást :)
Persze,hogy kamu. 2 ev alatt 4evet oregedtek....:)
Mar ehen haltak volna ha a semmire vallalnak gyereket Angliaba.
Kettot szultem/nevelek itt,tudom mirol beszelek,nem lehet hulyenek nezni.
Arrol nem is beszelve hogy referencia nelkul lakast sem lehet berelni,ami valljuk be egy palyakezdo fiatalnak eleg nehez,nemhogy egy munkanelkuli (terhes?)parral.
A masik palyakezdokent szinten nem fog hiper-szuper allast kapni,hisz itt a tapasztalatra adnak es nem vegzettsegre.
Mar lattam regebben is a kerdest akkor sem hittem el,most sem valtozott. Sot megerositette a gyanumat..
Tudod ,ha mar kamuzol legalabb szamolj utana.
2011-es a kerdes akkor voltal 17,2013 van es 21 leszel? Kicsit erdekes,nem gondolod?
Ja,bocsanat. Nalam a jol fizeto allas itt,3000-4000 fontnal kezdodik nem 1300-nal,ne nevetess.
Nem szakmat irtam ,hanem TAPASZTALATOT.
S nem a rent +deposit osszerakasat kerdojeleztem meg,hanem a referenciakat. Hidd el 10ev alatt koltoztem eleget.
Meg nem most jottem a 6:20-al......
Ja és aki nem keres 3-4000 fontot az már szar? Na ne nevettess... Ha már fejenként megkeres annyit egy pár, boldogan elélnek belőle. Főleg ha nem felejti el az ember hogy honnan jött. ;)
Na most nevess :)
Tolem 5 koltozes alatt egyetlen egyszer kertek referenciat. Pedig abbol az 5-bol 2 lakas volt. Jol is neznenk ki, ha mar szobaert is referenciakat kene adni! Elarulom, hogy ket nap alatt szereztem szobat es allast amikor annak idejen kijottem. Na erre varrjal gombot! Tapasztalat es referencia nelkul, hja es legalisan, mielott megkerdezned. Nem volt puccos eppen, de kezdetnek megfelelt. Lehet, nem most jottel a 6:20-szal, de az arroganciabol visszavehetsz.
Kerdezo,ha neked tenyleg ilyen szerencsesen osszejott minden, gratulalok :) Mennyi idos most a kicsi?
Ne foglalkozz utolsó a kötekedővel , nincs jobb dolga.
Amúgy igen nagy mázlink volt ezzel az egésszel. Beregisztráltunk rent deposit shame-re a council-ba , mert ugye kellett a segítség és egy ott dolgozó látta a papirjainkat es felhívott hogy van egy 1 szobás kis ház. Szuper, örültünk de full üres volt és nem volt semmi butorunk csak egy ágy :) persze kiságy, bolcso, kis ruha , minden baba cucc meg volt már csak se szekrény , se hűtő , se mosógép SEMMI nem volt :D először kaptunk 2 fotelt kölcsön , kaptunk 2 szekrényt, egy aszalt , széket, hűtőt. Fagyasztót vettünk már a 3. napon mert pont vol egy jó és olcsó itt a közelben. 1 hónapig nem volt mosógép , anyunál mostunk, jött a fizu, vettünk mosógépet. Irtó boldog voltam hogy végre van mosogepem!! :) aztán a kölcsön foteleket elvitték, vettünk egy kanapét, aztán számítógép asztalt , bovitettem a konyhai eszközöket. A kapott hűtőt lecseréltük egy újabb fajtára, mert a régi nagyon sokat fogyasztott.
Most már kb minden meg van, kb 1 év után jöttünk ki teljesen a minuszbol, már tudunk gyűjtögetni.
16 hónapos a lányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!