Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most 17éves vagyok, Angliában...

Most 17éves vagyok, Angliában élek és jövőre babát szeretnénk a párommal. Ez hogy zajlik itt?

Figyelt kérdés

Először nem szeretnék olyan választ kapni, ami arra vonatkozik hogy 17évesek vagyunk.

Szóval. Most még iskolába járunk, angolt tanulunk. Ha minden jól megy, nyárra (vagy ha sikerül,hamarabb)lesz munkánk, igaz még csak part-time, mert kiskorúak vagyunk.

Egy szobát bérlünk, hogy tudjunk spórolni. És év végétől már tudunk full-time-os munkát vállani, amitől több lesz a bevétel. Nem költekezünk feleslegesen, hogy tudjunk egy jó háttérrel rendelkezni.

Nem a segítségre támaszkodunk, de mit kapnánk a babó után?

Hogy zajlanak a vizsgálatok? Mikor és hova kell menni?

2011. márc. 3. 20:34
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
74%

Angliában többek közt azért gyakori, hogy aupaireket fogad egy család, mert az anya nem kapja 2 évig a GYED-et, mint itthon.

Alig pár hónap (fél év?), nem tudom pontosan, aztán vagy visszamegy dolgozni, vagy elveszti az állását.

Egy teljes lakást bérelni is rettentő drága még kisvárosban is, nemhogy Londonban.

A koroddal semmi bajom, de anyagiak miatt jól gondoljátok meg.

Nem lesztek elkésve akkor sem, ha akár 10 évet vártok, nemhogy pár évet.

2011. márc. 3. 20:39
 2/49 anonim ***** válasza:
25%
Angliaban semmit nem kapsz,jobb ha Magyarorszagon szulsz
2011. márc. 3. 20:41
 3/49 A kérdező kommentje:

Igen arról olvastam hogy nem sokáig lehet élvezni a babázást...sajnos :)

Ezért szeretnénk először megtakaritani 1-2 ezer fontot, mert az jól jönne később. Talán lehetnék a kicsivel, apa pedig dolgozna :)

Tudom, hogy még fiatalok vagyunk, és 10év múlva is ráérnénk, de míg a fiatalok többsége a bulira , nyaralásra gondola haverokkal, én a családra gondolok, hogy milyen jó lesz együtt :)

A második válaszolónak meg, szerintem azért nem érné meg hazamenni. Itt élek, amit otthon kapnék, az itt nem érne semmit :)

Köszönöm a válaszokat :)

2011. márc. 3. 20:48
 4/49 anonim ***** válasza:
79%

1. vagyok

Én odakint 1 hónap alatt megkerestem 1000 fontot és hidd el, az kint nem sok pénz.

Ha csak szobát béreltek oda kár lenne gyereket szülni, lakást meg nem tudtok 1 keresetből fenntartani hacsak nem bankigazgató a párod.

Nagyon szép ez a lelkesedés és anyasági vágy, engem is elkapott ugyanez 20-22 évesen, aztán győzött a józan ész és milyen jó, hisz rég nem vagyok együtt akkori párommal, most 29 évesen végre készek vagyunk a férjemmel a gyermekünk érkezésére.

Gondoljátok át!

2011. márc. 3. 20:52
 5/49 A kérdező kommentje:

Hehe :P Neem, nem banki igazgató, de szerencsére van ismerettsége, igy kapna jó fizetésű állást :)

Persze nem akarom elsietni, hisz egy emberi lényről beszélünk.

Hát igen. Egy studió lakás is már 600font körül van. És kis városban élünk.

Várom még a vűlaszokat :)

2011. márc. 3. 21:01
 6/49 anonim ***** válasza:
38%
14 évesen kellett volna szülnöd, 17 évesen már túl öreg vagy.
2011. márc. 3. 22:33
 7/49 A kérdező kommentje:
Milyen humorral van megáldva 1-2 ember :))
2011. márc. 3. 22:33
 8/49 anonim ***** válasza:
53%
Te se panaszkodhatsz a humorérzékedre, ha 17 évesen tudatosan gyereket vállalsz külföldön a semmire!:D
2011. márc. 3. 22:38
 9/49 A kérdező kommentje:

Most a saját butaságodat bizonyítod!

Lehet hogy valaki már felnő 17-18 évesen a gyerekvállaláshoz. De erről nem nyitok vitát, mert te még ahhoz is alacsony szinten állsz.

2011. márc. 3. 22:50
 10/49 anonim ***** válasza:
37%
Mindegy, nem vitatkozom veled, majd elmúlik, az is lehet, hogy reggelre kialszod a hülyeséged.
2011. márc. 3. 23:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!