Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Párommal Angliában élünk fél...

Párommal Angliában élünk fél éve és most úgy néz ki kisbabánk lesz. Tudna nekünk valaki tanácsot adni az ügyben hol lenne érdemes szülni, /Mo. V. A/mi az ami itt jár egy kismamának és meddig?

Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia

Szulni szerintem angliaban erdemes. Itt nincs annyi folosleges es idegesito es neha fajdalmas vizsgalat. A kismamakkal tisztelettel bannak. Nem uvoltik le a fejedet a vedonok...hogy mennyit hiztal...hogy nezel ki...stb.

nincs huveji vizsgalat, csak akkor nyulnak beled, ha baj van. Csak akkor latsz orvost ha baj van. Addig a hazi orvosod es a baba (midwife) foglalkozik veled.

A juttatasokrol pontosan a jobcenterben adnak felvilagositast. Ha van 26 het munkaviszonyod akkor kaphatsz anyasagi segelyt, a fizetesed 90%-at. Kaphatsz 500 font gyorssegelyt. Valamint lakber tamogatast, ado tamogatast. De mint mondtam bementek a legkozelebbi jobcenterbe es mindent elmondanak.

Boldog babavarast

egy midlans-i pocakos

2009. jan. 27. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy Magyarország híres arról, hogy komolyan veszi a várandósságot és nagyon komolyan figyelik a kismamákat a 9 hónap leforgása alatt. Én személy szerint ennek nagyon örülök, mert különben nem derült volna ki idejében nálam a magas vércukorszint pld. Azt is fontosnak tartom, hogy orvossal könnyedén lehet találkozni itthon, míg külföldön csak akkor kerülsz a közelébe, ha nagyobb bajod van már.

Tehát szakmailag én többre tartom a magyar orvoslást.

2009. jan. 27. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Hat en csak annyit tudok mondani a magyar orvoslasrol, hogy egy nagy rakas kutya urulek...itt is van minden fele vizsgalat ami kizarja a betegsegeket...amugy meg miert lenne rossz, hogy nem gyotornek minket foloslegesen??? Nincs szanalmas vedono, akinek nagyzolasi maniaja miatt a kismamik befordulnak...

ja amugy meg valami...gyerekkorom ota van egy betegsegem amit otthon nem tudtak diagnosztizalni...elkuldtek gerinc rongenre ami alapjan megallapitottak hogy depresszios vagyok...ami persze nem volt igaz...itt kb ket perc alatt megmondtak mi bajom es kezeltek...na ennyit errol.

Szoval ha jot akarsz magadnak itt maradsz, es elvezed a terhesseget.

2009. jan. 27. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
ja elso voltam
2009. jan. 27. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
De itt Mo-on legalább otthon maradhatok a gyerekkel és nem kell visszarohanni dolgozni, idióta bébiszitterekre bízni a gyerkőcöt és tápszerrel tömni.
2009. jan. 27. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
miert nem maradhatnal otthon??miert kene tapszerrel tomni? ne hari de hol elsz?valamirol csak akkor alkoss velemenyt ha ismered. En ismerem mindkettot...
2009. jan. 28. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Például ebből:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Egyébként egy 9 hónapos gyerek is még szopik, erre írtam a tápszert.

Ja és terhesgondozás egyáltalán nem rossz, sőt....és inkább csináljanak fölösleges vizsgáklatot, mint olyan nem, amit kéne.

A hüvelyi vizsgálatról meg csak annyit, hogy nem árt ha nézik, hogy milyen állapotú a méhszáj.

Meg sreptoccccus szűrés is van.

Na mindegy te maradj ott, én maradok itt.

2009. jan. 28. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:
2009. jan. 28. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!