Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen az amikor utolsó...

Milyen az amikor utolsó napokban már mindene fáj a kismamának és kényelmetlen?

Figyelt kérdés

még nem voltam terhes de sokszor olvasom,hogy az utolsó napok már nagyon kényelmetlenek mindene fáj stb...

konkrétan mi fáj és miért kényelmetlen ki tudnátok nekem fejteni? köszi

2010. dec. 10. 17:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Fáj ha éjszaka át kell fordulni a másik oldaladra(mert elzsibbadsz).

Fájnak a lábaid mert vizesednek.

Aludni nem nagyon tudsz a 2óránként pisiléstől éjszaka.

Úgy érzed magad mint egy túlméretezett víziló (legalábbis én...)

Elfáradsz abba még kivánszorogsz a mosdóba.

És alig bírod kivárni hogy mikor bújik már ki a csöppség a pocakodból:)

2010. dec. 10. 17:20
 2/15 anonim ***** válasza:
DE mindezt leszámítva életed egyik legszebbik lesz...
2010. dec. 10. 17:21
 3/15 anonim ***** válasza:
Előzőekhez folytatásként: légszomj; pisilni kellett de kb 10 percbe tellett, mire kijött aminek jönnie kellett; nekem nagyon "furcsa" lett az arcom és ezt elég nehezen viseltem, valamint a cipőhúzás hatalmas feladat volt!
2010. dec. 10. 17:34
 4/15 anonim ***** válasza:

2szer szültem. az elsőnél az utolsó 2-3 napban iszonyúan föl voltam pörögve. mint aki belőtte magát :) Kocsit takarítottam, bár marha kényelmes volt :), mert alig fértem be, porszívoztam, mentem fagyizni, nem tudtam lekötni az energiámat. Attól függetlenül lihegtem , mint egy kutya, de úgy éreztem menni csinálni kell. Kár, hogy ez az érzés elmúlt :) :)

Másodiknál az utolsó nap viszont csak feküdni tudtam. Úgy éreztem magam, mint általában az emebr egy influenzakor, elég gatya volt, csak feküdtem és tv-t néztem. Majd hajnal 3kor elfolyt a víz :)

2010. dec. 10. 18:09
 5/15 anonim ***** válasza:

Kb. mint a 18.09-es válaszoló:)

Utolsó hetekben állandó mehetnékem volt. Férjemmel hajóval elmentünk Szentendrére, de kb. du. 4-re hazaértünk, úh. úgy éreztem, még el tudnék menni akárhová, de már ő volt fáradt. Imádtam sétálni, rengeteget sétáltam.

2010. dec. 10. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:
nekem az volt rossz, hogy égett a gyomrom estére és mindíg csak az egyik oldalon tudtam aludni, úgy meg elzsibbadtam, és nem tudtam máshogy fészkelődni, mert azonnal kívánkozott kifelé a vacsi:). Aki nem volt terhes, nem tudja elképzelni, milyen az, ezt a kérdést terhesség előtt én is símán feltehettem volna:)
2010. dec. 10. 20:22
 7/15 anonim ***** válasza:

Aranyééér!!! (tenném még hozzá csendesen)

Ja, és állandó pocakfeszülés meg hasszúrka, ha sietni akarnék valahova. Fájnak az ízületek a kezemben, és fel vagyok vizesedve.

Éjszakánként óránként ébredek, ha nem pisilni, akkor csak úgy.

Oldalt fekve a csípőm fáj, kezem zsibbad. Háton fekve kb. 5 perc után a derekam.

A cipőm és a lábam marha messze van a kezemtől, a gyerek szétrúgja a belső szerveimet és bokszzsáknak használja a hólyagomat, borotválkozni csak tükörből tudok, de már kedvem sincs hozzá.

Öööö...kihagytam valamit?

Másodjára vagyok terhes, gyönyörűséges dolog, de többet nem leszek, az biztos. Imádom a gyereke(i)met egyébként. :)

2010. dec. 10. 20:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Észrevettétek már, h a hetek múlásával egyenes arányban távolodik a lábatok feje?:) Körömvágás a lábon az durva, kádból kikecmergés, földről felvenni valamit, miközben belül Hurcibaba pozorjává rúg minden elérhetőt :)
2010. dec. 10. 20:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Lányommal még este vásárolni voltunk, meg rokonlátogatóba. 8 körül értünk haza. Másnap reggel 6kor megszületett a lányom. Sokszor jártam pisilni, de ennyi volt nagyjából.

Az ikrekkel, hát az utolsó hónapot nem kívánom még az ellenségemnek (remélem nincs) sem, pedig még lett volna egy papíron. Ülni nem tudtam, nappal egyik, éjjel másik rúgott, levegőt is alig kaptam néha, tiszta mozgáskorlátozottnak éreztem magam.

2 éves kiscsaj és 4 hós fiúk anyukája

2010. dec. 10. 21:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem eszembe jutott még valami, de az végülis nem nekem volt kellemetlen, én okoztam a férjemnek: én nagyon horkoltam a végén :D Szörnyű!!!!! Pedig előtte sem és szerenycsére azóta sem, de az utolsó hetekben, szegééééény, alig tudott aludni miattam :) Bár volt olyan, hogy felébredtem hogy ki horkolt és Te jóóó ég!!!! Hát ez én voltam :)
2010. dec. 11. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!