Milyen az amikor utolsó napokban már mindene fáj a kismamának és kényelmetlen?
még nem voltam terhes de sokszor olvasom,hogy az utolsó napok már nagyon kényelmetlenek mindene fáj stb...
konkrétan mi fáj és miért kényelmetlen ki tudnátok nekem fejteni? köszi
Nekem még ezen kívül az van, ha lefekszek, erős szívdobogás, és légszomj jön rám azonnal, ahogy vízszintesbe kerülök. Mintha nyomnák össze a tüdőmet, és nem kapok levegőt. Olyankor azonnal fel kell ülnöm, és egyből elmúlik. Majd próbálkozok mégegyszer. Szintén elfog ez az érzés, de az már hamar stabilizálódik, és tudok fekve maradni. Szóval ha le akarok feküdni, nálam az a 2. 3. próbálkozásra sikerül csak.
37hkm.
hát nem tudom lányok,nem tudom.én 40+1-re szültem,tény h a pisilés gyakoribb,volt időszak mikor a forgóm fájt alvás közbe a megfordulás is kicsit nehezebben ment,a dagadt lábaimtól a cipőhúzás is,sőt nekem brutálisan égett végig a gyomrom,de én szinte soha nem nyekeregtem emiatt,vagy különösebb hangsúlyt fektessek a "felháborodásomnak"
szerettem terhesnek lenni,a vele járó dolgokkal és büszkén viseltem a pocakom.én is elég pörgös típus voltam és kicsit zokon vettem hogy sok munka dupla annyi ideig tart,de aztán nem bosszankodtam rajta,ez terhesség vele járója.és sietni se tudtam,hiába akartam,mert azonnal begörcsöltem,hát akkor marad a lassú sétálgatás.
köszönöm mindenki válaszát
csak kíváncsi voltam ezekre a dolgokra, el se tudom képzelni valójában milyen lehet
na de majd egyszer... :D
addig is kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!