Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most 17éves vagyok, Angliában...

Most 17éves vagyok, Angliában élek és jövőre babát szeretnénk a párommal. Ez hogy zajlik itt?

Figyelt kérdés

Először nem szeretnék olyan választ kapni, ami arra vonatkozik hogy 17évesek vagyunk.

Szóval. Most még iskolába járunk, angolt tanulunk. Ha minden jól megy, nyárra (vagy ha sikerül,hamarabb)lesz munkánk, igaz még csak part-time, mert kiskorúak vagyunk.

Egy szobát bérlünk, hogy tudjunk spórolni. És év végétől már tudunk full-time-os munkát vállani, amitől több lesz a bevétel. Nem költekezünk feleslegesen, hogy tudjunk egy jó háttérrel rendelkezni.

Nem a segítségre támaszkodunk, de mit kapnánk a babó után?

Hogy zajlanak a vizsgálatok? Mikor és hova kell menni?

2011. márc. 3. 20:34
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm hogy igy kifejtettétek a véleményeteket :))

Szakmát szeretnék szerezni, nem a legjobbat, de ezt szeretem. Szakács, cukrász. Nem tudom még hogy melyik a jobb :)) Mind kettőt nagyon szeretem. A párom informatikai őőőő valami suliba szeretne menni, csak drága és 4év :S De persze neki is keresünk valamit :)

(Húú most boldog vagyok, hogy vannak megértő emberek, akik nem rögtön morognak hogy gyerek vagyok:)

Lehet hogy kicsit eltuloztam ám :) Mert én legszivesebben már most babáznék, és a barátom is. De tudjuk hogy egy babónak jó körülmény kell. Még suliba járunk(college) az angollal küzdünk :D Vagyis próbáljuk tökéletesíteni :) Ez mellett mind a ketten el tudunk menni part-time-ra, és ha egy duble szobát bérelnénk, akkor talán majdnem a fele megmaradna és el tudjuk tenni a későbbiekre :)

És én úgy érzem hogy anyának szzülettem! Ezt ki merem jelenteni! Hidegen hagynak a bulik, dickok :)

Szóval, ha meglesz a szakmám, amit majd csak akkor tudok elkezdeni ha Level1-es vizsgám lesz, utána full-time és kezdőthet a spórolás 1000el :)))

Őőőő más most nem jut eszembe, majd irok ha mégis :)

Ja és annyit, hogy a negatív bunkó hozzászólásokra köszönöm, de nem vagyok kíváncsi :)

2011. márc. 10. 21:35
 22/49 anonim ***** válasza:

Szia

En is ugy gondolom, hogy nem egyszeru kulfoldon gyereket valani...de otthon rosszabb!

En is angliaban elek.

36 hetig jar a penz ami heti 126 font volt nekem

plusz jar meg par dolog amit igenyelhetsz.Olyan mint a csaladi potlek stb.kb heti 250 fontot kaptam az elso 36 hetben

kaptam a terhesseg alatt egyszer 190 fontot es szules utan meg 500at

mi 350 fontot fizetunk lakasra (egyedul elunk termeszetesen) ami nem studio hanem 1 halo + 1 nagy nappali

most veszunk majd hazat, ha sikerul

gyerek cuccok joval olcsobbak mint otthon es innen kuldom haza a csaladomba a babaknak ami kell.

Tehat nem lehetetlen es a ferjem nem bank igazgato.

2 eve mosogatokent kezdte egy ettremben de mara mar a 2. chef

3 eve vagyunk kint egybkent

nem biztatlak az ilyen korai gyerek vallalasra, mert szerintem meg nem nektek valo,de semmi jogom bele szolni masok eletebe..... de ha igy gondoltatok akkor inkabb itt mint otthon.

2011. márc. 10. 22:05
 23/49 anonim ***** válasza:

ja es ha a vizsgalatokkal kapcsolatban van kerdesd irj batran

vagy barmivel kapcsolatban :)

utolso vagyok

2011. márc. 10. 22:08
 24/49 anonim ***** válasza:
19%
Attól,hogy pl.az utolsó kommentedet megspékeled angol szavakkal,még baromi kevés vagy ahhoz(és persze a körülményeid is),hogy gyereket vállalj!
2011. márc. 10. 22:20
 25/49 A kérdező kommentje:

Húúú ahogy megláttam hogy itt vesztek házat... kicsit kirázott a hideg... :D

Nekem nagyon hiányzik Mo. Persze csak maga a hely... nem a munka meg ilyenek. Ezért maradunk itt. De én ugy vagyok vele, hogy nem akarok itt megöregedni. Viszont ha itt születik gyerekem, akkor ő itt marad, aztán az unokája is... és mindenki =/ És én meg egyedül otthon a nyugdijjammal? =/

Majd ha már a baba project-nél járunk, kérdezek! Az tuti :) Sok minden érdekel... támagatások, lakás, ruhák, játékok, úszás, ovi, suli, mindenn :):)

2011. márc. 10. 22:24
 26/49 A kérdező kommentje:
22:20 --> Mit spékelek én meg? Így használják ... sajnálom hogy te még ennyit se tudsz, csak irigykedni :)
2011. márc. 10. 22:25
 27/49 anonim ***** válasza:

Miert raz ki a hideg, hogy itt veszunk hazat?

Nem megyunk haza az tuti.Lehet nem itt fogjuk leelni az eltunket, de az, hogy otthon nem az tuti.

Neha haza latogatunk (1 evben egyszer) de annyi untig eleg is!!

Nincs otthon mas, csak szegenyseg es nelkulozes.En nem ezt a sorsot szanom a lanyomnak.Tudom az otthoni szulok sem, de ha en tudok jobbat nyujtani miert ne tennem??Masreszt szeretnenk meg legalabb 1 de inkabb 2 babat.Otthon 3 gyerekkel keptelenseg megelni.NEkun k gyerek nelkul is nehez volt egy hitel mentes kis lakassal es egy hitel mentes kisautoval is.

Mi megdolgoztunk es megdolgozunk most is ezert az eletret.

2011. márc. 10. 22:30
 28/49 A kérdező kommentje:
Csak azért mert akkor végleg maradtok :) És nekem ez még kcsiti fura.... De majd évek múlásával hozzászokok... csak mi még nem rég óta vagyunk kint :)))
2011. márc. 10. 22:37
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha nem regota vagy kint akkor jol gondold at!!

Nem csak az anyagi resze nehez!!

En joval idosebb voltam a szulesnel (25.5) tobb elettapasztalattal, de nem egyszeru a gyerekneveles.

Tudom sokan mondtak mar es hihetetlen mas szajabol, de tenyleg nehez feladat!!

Csak jotanacskent irom, hogy varjatok 1-2 evet.Nem tobbet csak, hogy 19-20 legyel a baba szuletesnel!

Csak jotancs, de szerintem varjatok!

2011. márc. 10. 22:41
 30/49 A kérdező kommentje:

Szivesen fogadom a tanácsokat :)

És igy átgondolva... suli, szakma meg minden....

Még gyüjtögetünk 1-2-3 évig és utána jöhet a babó :))

2011. márc. 10. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!